Triki in nasveti
06.10.2011 09:17
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Napredna aplikacija za dodajanje filtrov

Hitro in enostavno do umetniških fotografij!
Hitro in enostavno do umetniških fotografij!

Sodobni mobilni telefoni ponujajo zajem kakovostnih in visokoločljivih fotografij, zato iz trga že izpodrivajo cenovno ugodne digitalne fotoaparate. Ti so namreč izjemno priročni za zajem nepozabnih trenutkov, saj jih imamo vedno na dosegu roke. Ker imamo večino fotografij shranjenih na pomnilniku pametnega mobilnega telefona, je smiselno, da jih urejamo kar neposredno na zaslonu aparata.

Pri urejanju nepozabnih trenutkov nam bo zagotovo prišla v poštev aplikacija Pixlr-o-matic. Ta namreč omogoča hitro in enostavno dodajanje filtrov in posebnih učinkov na fotografije. Napredna aplikacija ima na voljo bogato paleto filtrov, učinkov in celo okvirjev. Z aplikacijo Pixlr-o-matic je zgodovinski, sanjav ali umetniški videz naših fotografij »oddaljen« le nekaj klikov na zaslon. Poleg tega je aplikacija še povsem brezplačna.

Napredna aplikacija za dodajanje slikovnih filtrov omogoča še shranjevanje fotografij neposredno na družbeno omrežje Facebook. Z njo seveda lahko urejamo tudi slike, ki niso bile zajete z digitalnim fotoaparatom mobilnika. Uporabna aplikacija je na voljo tako za uporabnike mobilnih naprav Android (http://goo.gl/Rufcj) kot Applov mobilni operacijski sistem iOS (http://goo.gl/gmCa0). Če vam bo aplikacija Pixlr-o-matic povzročala preglavice, se po pomoč in nasvete seveda zatecite na Forum Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku