Računalništvo, telefonija
17.10.2012 18:48
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pisalo z res visokim IQ-jem

Pisalo z visokim inteligenčnim količnikom.
Pisalo z visokim inteligenčnim količnikom.

Verjetno ste že kdaj slišali za pametno pisalo Livescribe Echo, za vse, ki še niste, naj povemo, da je pametno pisalo Livescribe Echo edinstveni pripomoček za učenje, izobraževanja ter pomembne službene zapiske.

Livescribe je posebno pisalo v velikosti navadnega kulija. Lastnosti pa so mnogo naprednejše od navadnega kulija, poleg klasičnega pisanja po papirju, Livescribe omogoča še snemanje zvoka iz okolice (kot nalašč za predavanja) ter sinhronizacijo zapiskov z računalnikom. Vse kar ste si na predavanju zabeležili, za digitalizacijo tako ni več potrebno skeniranje, temveč le sinhronizacija preko namenskega programa!

Oglejmo si še nekaj dodatnih funkcij in lastnosti

Za uporabo Livescribe pisala potrebujemo poseben papir, ki služi kot povratna informacija pisalu. Papirja ali zvezka seveda ni potrebno redno kupovati, Livescribe list si lahko enostavno natisnete na katerikoli prazen list, najlepše pa je, da za pripravo Livescribe lista ni potrebno ogromno črnila, pisalo namreč potrebuje le drobne točke in krmila na papirju.

Na prednatisnjenem zvezku pa imamo tudi številčnico žepnega računalnika (kalkulator), na katero s pritiskom Livescribe pisala na posamezne številke in računske operatorje, tako lahko opravimo izračun, katerega rezultat se izpiše na namenskem prikazovalniku na pisalu.

Zakaj je Livescribe vrhunski pripomoček za učenje pa si oglejte v spodnjem videoposnetku.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku