Strojna oprema
09.05.2006 10:33
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pinnacle z novimi PCTV rešitvami in slovenskim partnerjem

Podjetje Pinnacle Systems je najavilo novo linijo nagrajenih TV sprejemnikov za osebne računalnike in oznanilo partnerstvo s slovenskim podjetjem Domex d.o.o. Z izdelki, ki pokrivajo analogno, DVB-T in satelitsko televizijo, Pinnacle uspešno izpolnjuje skoraj vse zahteve uporabnikov po sprejemu in mobilnosti.

Izdelkom iz osnovnega razreda Pinnacle PCTV je priložena programska oprema Pinnacle TVCenter s funkcijami PVR, kot so TimeShifting, MPEG-1, snemanje DivX, internetni radio, prilagodljiv seznam kanalov in elektronski spored za enostavno programiranje snemanja. Vrhunski izdelki Pinnacle PCTV Pro vključujejo programsko opremo Pinnacle MediaCenter s funkcijami snemanja Pinnacle TVCenter PLUS v načinu MPEG-2 in MPEG-4 (za izvažanje posnetkov neposredno na iPod, PSP in druge mobilne naprave), z možnostjo neposrednega snemanja na DVD, predvajanjem CD-jev oz. DVD-jev, z oddaljenim dostopom do predstavnostnih datotek v osebnem računalniku in s programsko opremo za urejanje videoposnetkov Pinnacle Studio QuickStart za izboljšavo posnetkov. Zaradi IR-daljinskega upravljalnika, ki je priložen vsem izdelkom Pinnacle PCTV, so le-ti še bolj priročni. Obsežna ponudba Pinnaclovih izdelkov PCTV vključuje tudi notranje PCI in zunanje USB naprave, ki omogočajo gledanje analogne, zemeljske digitalne (DVB-T) in digitalne satelitske (DVB-S) televizije. Dodatno prilagodljivost omogočajo hibridne rešitve, ki združujejo analogni in DVB-T sprejem. Linija Pinnacle PCTV je z elegantno obliko modernega industrijskega oblikovanja na pogled še privlačnejša.

Podjetje Pinnacle je distribucijo svojih izdelkov v Sloveniji zaupalo podjetju Domex d.o.o., ki se je že v preteklosti izkazalo za zanesljivega partnerja svetovno priznanih ponudnikov kakovostne računalniške opreme.


Prijavi napako v članku