Računalništvo, telefonija
24.04.2012 15:11

Deli z drugimi:

Share

Philips dodatno razširil ponudbo slovenskih spletnih TV aplikacij

Prejšnji teden je na Philipsovem portalu Smart TV (Net TV) zaživela nova - že četrta - slovenska spletna aplikacija, ki prikazuje vreme. Uporabnikom Philipsovih televizorjev, predvajalnikov Smart Blu-ray, kino sistemov in multimedijskih predvajalnikov je na voljo brezplačno. V letošnjem letu Philips pripravlja izid vsaj še šestih slovenskih spletnih aplikacij.
Philipsova aplikacija Vreme - posnetek zaslona 1
Philipsova aplikacija Vreme - posnetek zaslona 1

Uporabnike Philipsovega portala Smart TV je v prejšnjem tednu razveselila nova slovenska aplikacija »VREME«. Prek te aplikacije lahko uporabniki brezplačno dostopajo do podrobnih informacij o vremenu.

Aplikacija ponuja zadnjo in štiri predhodne video posnetke napovedi vremena, napoved vremena za celotno Slovenijo v besedi (z možnostjo spreminjanja velikosti črk) in vremensko napoved za Slovenijo po regijah. Prikazuje tudi informacije o oblačnosti, padavinah, požarni ogroženosti in možnosti pojava toče. Tistim, ki se radi odpravijo na krajši potep ali malo daljši oddih, pa se bo vremenska aplikacija zagotovo prilljubila z napovedovanjem vremenskih razmer v hribih po Sloveniji ter Jadranskih in Evropskih mestih.

Vir podatkov nove spletne Philipsove vremenske aplikacije je ARSO, posnetki, ki so na voljo, pa so delo RTV Slovenija.

Poleg vremenske napovedi lahko Philipsovi uporabniki koristijo še tri slovenske spletne aplikacije – VoYo, Mediateko RTV Slovenije in vsebine Planeta Siol. Pri Philipsu v letošnjem letu načrtujejo še predstavitev 5-6 slovenskih aplikacij, ki bodo dosegljive samo na Philipsovih televizorjih.

* Aplikacije podpirajo vsi modeli Philipsovih televizorjev s Smart TV oz. funkcijo Net TV letnika 2009 in novejši, Smart Blu-ray predvajalniki, kino sistemi in multimedijski predvajalniki.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku