Televizorji
12.01.2014 06:17

Deli z drugimi:

Share

Philips z zaslonom za najbolj zagrete uporabnike Windowsov 8

Philips 231C5TKJFU je na dotik občutljiv zaslon s 23-palčno diagonalo, ki temelji na osnovi tehnologije Capacitive Touch in omogoča uporabo do desetih prstov hkrati. Zaradi edinstvenih lastnosti je novost kot nalašč za uporabnike Microsoftovega operacijskega sistema Windows 8 in Windows 8.1.
Na dotik občutljiv zaslon Philips 231C5TKJFU se bo zlahka prikupil uporabnikom Microsoftovega operacijskega sistema Windows 8 in Windows 8.1.
Na dotik občutljiv zaslon Philips 231C5TKJFU se bo zlahka prikupil uporabnikom Microsoftovega operacijskega sistema Windows 8 in Windows 8.1.

Podjetje Philips je pripravilo računalniški zaslon, kateremu se bodo uporabniki Microsoftovega operacijskega sistema Windows 8 in Windows 8.1 le stežka uprli. Novost občutljiva na dotik namreč temelji na osnovi tehnologije Capacitive Touch, ki omogoča uporabo do desetih prstov hkrati. Novi zaslon Philips 231C5TKJFU s 23-palčno (58,4-centimetsko) diagonalo je kot nalašč tudi za opravljanje spletnih pogovorov, saj so ga inženirji opremili s spletno kamero, mikrofonom in stereo zvočniškim sistemom.

Računalniški zaslon Philips 231C5TKJFU se ponaša še ločljivostjo 1.920 x 1.080 slikovnih točk, tehnologijo IPS LCD, ki zagotavlja visoko kakovost izrisa slik, širokim vidnim kotom in nastavljivim stojalom za nastavitev optimalnega položaja zaslona za delo. Za priklop zunanjih naprav so na voljo priključki HDMI, VGA in DisplayPort, dva vmesnika USB 3.0, vhod za zvočnike in mikrofon ter izhod za slušalke. Podjetje Philips se bo od izjemnega na dotik občutljivega zaslona 231C5TKJFU v evropskem prostoru pripravljeno ločiti za okoli 500 evrov.


Prijavi napako v članku