Računalništvo, telefonija
20.10.2011 12:38

Deli z drugimi:

Share

Peter 13. v areni Amis TV zabave

Amis je pred dvema letoma prvi na slovenskem trgu uvedel povsem novo generacijo televizije – interaktivno televizijo, ki omogoča ogled rednih TV-programov na zahtevo, s časovnimi TV-funkcijami.
Amis je predstavil prvo slovensko interaktivno serijo Peter 13. Več na www.tv.si.
Amis je predstavil prvo slovensko interaktivno serijo Peter 13. Več na www.tv.si.

Gre za to, da gledalec sam določa katere vsebine in kdaj jih bo gledal. Popolnoma nov koncept spremljanja televizije bodo do konca oktobra nadgradili z Amis TV3.0. Njen prihod so pospremili s prvo slovensko interaktivno serijo Peter 13., s katero so želeli uporabnikom dati realno TV-izkušnjo, ki jo omogoča nova, interaktivna televizija.

Na TV-zaslonu so zdaj tako poleg tradicionalnih televizijskih vsebin, dostopne tudi TV-aplikacije, novice, YouTube, Facebook, internetne radijske postaje ter celo filmske in glasbene zbirke iz domačega računalnika.

Kdo so poleg Petra 13. še zvezde Amisove interaktivne serije si lahko pogledate tukaj. Poleg Video zabavnika, Radio boxa in Snemalnika, vam na poti iz Portoroža v Ljubljano prav pride predvsem Zamujeno – da se lahko spomnite, kaj točno ste že počeli včeraj, če ste se zjutraj zbudili na kavču sredi Portoroške plaže.

Kako se bo zaključila zgodba o prestrašenem Klemnu, nervoznem Aneju, lepi Suzani in serijskem morilcu, ostaja izključno vaša domena – s pravilnimi izbori znotraj same serije namreč sami določate potek serije in kaj se bo zgodilo z glavnimi junaki. Ne verjamete? Zagotavljamo vam, da ste tudi vi zagotovo na seznamu ljudi, s katerimi ima Peter 13. neporavnane račune.

Serija je od 28. 9. 2011, ko so Amisovci predstavili prvi del prve slovenske interaktivne serije, doživela neverjeten uspeh, saj si je spletno stran do zdaj ogledalo do zdaj že več kot 70.000 obiskovalcev, pestro pa je tudi dogajanje na Facebook strani Amis Cafe’-plac za frende.

Vsi, ki si boste ogledali serijo pa z gumbom na Dobrote čakajo! lahko sodelujete tudi v tedenskih žrebanjih za super nagrade. Na koncu pa bo Amis nekomu od sodelujočih v nagradni igri z letno naročnino na paket Amis TV3.0 omogočil, da sam doživi odlično uporabniško izkušnjo, ki jo ponuja nova, interaktivna televizija.

Kako se bo razpletla Klemnova zgodba in Kdo je Peter 13.? poglejte na www.tv.si, v četrtek, 19. oktobra 2011.


Prijavi napako v članku