Računalništvo, telefonija
10.04.2020 10:20
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pet najboljših aplikacij za preganjanje dolgočasja

Pet najboljših aplikacij za preganjanje dolgočasja
Pet najboljših aplikacij za preganjanje dolgočasja

Vsak od nas se drugače odziva na situacijo, v kateri smo trenutno. Nekateri ste že zaključili s pomladanskim čiščenjem, drugi ste ponovno prebrali svoje najljubše knjige, tretji pa se najverjetneje dolgočasite… Če se najdete med slednjimi, smo za vas pripravili izbor petih najboljših aplikacij, s katerimi boste pregnali dolgočasje in se morda naučili nekaj novega.

Google Duo
Čas mineva hitreje med pogovori z družino in prijatelji. Preizkusite Google Duo aplikacijo in ostanite v stiku s svojimi najdražjimi. Galaxy S20 pametni telefon vam, zahvaljujoč ekskluzivnemu partnerstvu z družbo Google, nudi izboljšane izkušnje videoklicev v HD kakovosti. Google Duo aplikacija je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi. Galaxy S20 pametni telefon s širokokotno kamero omogoča, da lahko hkrati klepetate z 8 prijatelji v 1080p FHD kakovosti videoklica.

Coursera
Razširite svoje znanje in pridobite izobrazbo, ki ste si jo vedno želeli. Coursera sodeluje z univerzami in drugimi organizacijami ter nudi spletne tečaje, specializacije in diplome z različnih področij, kot so inženiring, strojno učenje, matematika, poslovanje, informatika, digitalni marketing in številne druge.

Sworkit
Fitnes aplikacije vam lahko pomagajo pri vadbi doma brez posebne opreme – vse kar potrebujete so udobna oblačila in športni copati. Sworkit aplikacija omogoča, da si postavite cilj, ki ga želite doseči v naslednjih tednih, in vam na podlagi tega sestavi vadbeni program.

Duolingo
Če ste se že od nekdaj želeli naučiti dodatnega tujega jezika, je Duolingo prava aplikacija za vas. Omogoča postopno učenje besed in tvorjenje stavkov, tako na pisnem kot tudi govornem nivoju. Ne samo, da je Duolingo aplikacija brezplačna, sami si lahko določite tudi tempo učenja izbranega jezika.

Yummly
Ste kuharski navdušenec? Yummly bo vaš pametni kuharski pomočnik, ki vam bo nudil prilagojene smernice na vsakem koraku. Vsebuje številne recepte in nasvete, s katerimi boste postali pravi kuharski mojster.

Poskrbite zase in druge! #ostanidoma

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku