Življenjski slog
27.05.2024 11:29
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pepe in Dogeverse sta med najbolj uspešnimi kovanci, medtem ko delnice GameStop in AMC rastejo

Vrnitev „Roaring Kitty“ je spodbudila rast meme delnic, kot sta GameStop in AMC. Žetoni Dogeverse z nagradami za staking znatno pridobivajo. Sealana in Pepe pridobivata visoko rast na področju meme kovancev. WienerAI s trgovalnim botom, ki ga poganja umetna inteligenca, dosega izjemno dobre rezultate.

Ta teden sta se na naslovnicah pojavili vrnitev „Roaring Kitty“ in posledična rast meme delnic, kot sta GameStop in AMC.

Ponovna pojavitev Roaring Kitty je prebudila tudi svet kriptovalut, vlagateljii z meme kovanci želijo izkoristiti špekulacije.

Od uveljavljenih žetonov do novih projektov v predprodaji, tukaj je pet meme kovancev, ki so doživeli precejšnje donose.

1. Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) je bil zaradi svoje ambiciozne vizije več verig in pravočasne predprodaje eden največjih zmagovalcev meme kovancev ta teden.

Ta projekt želi biti „medverižni doge“ s hkratnim delovanjem na Ethereumu, verigi BNB, Solani, Poligonu, Bazi in Lavini.

Imetniki lahko svoje žetone DOGEVERSE enostavno prenašajo med temi verigami z uporabo premostitvene tehnologije kar jim omogoča, da izkoristijo priložnosti, kot se jim zdi primerno.

V predprodajni fazi projekta Dogeverse je bilo zbranih več kot 15 milijonov dolarjev, ki trgovcem ponuja še zadnjo priložnost za nakup žetonov po nizki ceni 0,00031 dolarja.

Z nagradami za staking, ki so določene v višini 56 % APY, izgleda da je Dogeverse na pravi poti, zaradi česar je zanimiv žeton, ki ga je treba spremljati.

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. GameStop (GME)

Kovanec GameStop (GME), ki je poklon istoimenski meme delnici, je ponovno zaživel v velikem slogu.

Kovanec GME, ki je bil predstavljen januarja, je bil kratek čas v središču pozornosti, nato pa je utonil v pozabo. Toda z nedavnim razburjenjem okoli delnic podjetja GameStop se je kripto različica ponovno pojavila.

Cena GME se je v zadnjem tednu povečala za več kot 2 000 %. S promptnim obsegom, ki je presegel 175 milijonov dolarjev, je zdaj osmi najbolj prodajan meme kovanec na svetu.

Celotna vrednost kovanca temelji na izkoriščanju hype okoli trgovine GameStop in kapitalizaciji špekulativnega nakupa. Ali se bo to lahko ohranilo, lahko le ugibamo, vendar za zdaj GME očitno priteguje pozornost množice „degenov“.

3. Sealana (SEAL)

Tudi novi žeton Sealana (SEAL) na Solani je v zadnjem času dobro deloval. Ta „čistokrvni“ meme kovanec, v središču katerega je lik debelega tjulnja, je pritegnil pozornost malih vlagateljev in njihovih sredstev. V trenutni predprodaji žetonov Sealana je bilo do zdaj zbranih več kot 1,2 milijona dolarjev, vlagatelji pa so lahko žetone SEAL kupili po ceni 0,022 dolarja.

Čeprav SEAL nima nobene uporabnosti ali primera uporabe, to ni ustavilo vlagateljev, ki jih je spodbudila smešna blagovna znamka žetona. Poleg tega, kot so pokazale nedavne uspešne zgodbe o meme kovancih, kot je dogwifhat (WIF), primeri uporabe niso nujni za ustvarjanje privlačnih donosov. Zdi se, da ekipa Sealana razume to dinamiko.

V Sealanovem kanalu Telegram je zdaj vključenih več kot 3 800 ljudi, zato se skupnost veča in pripravlja teren za Sealanovo prvo kotacijo DEX v prihodnjih tednih.

Obiščite predprodajo Sealana 

4. WienerAI (WAI)

Naš seznam največjih dobitnikov meme kovancev trenutno zaokrožuje kovanec WienerAI (WAI). Ta smešni projekt združuje trgovalnega bota z umetno inteligenco in blagovno znamko na temo psov, ki je hkrati groba in domiselna. Kljub svoji komični naravi je WienerAI v zadnjem času dosegel izjemno dobre rezultate.

Predprodaja žetona WienerAI je zbrala več kot 1,9 milijona dolarjev, saj vlagatelji želijo pridobiti žeton WAI, še preden se ta pojavi na prostem trgu.

Zdi se, da je obljuba o pomočniku z umetno inteligenco, ki lahko na trgu išče priložnosti in izvaja posle, zelo privlačna. WienerAI ima tudi protokol stakinga, ki privablja vlagatelje, ki si želijo zagotoviti pasivni vir dohodka.

Nazadnje, ker so kriptokovanci z umetno inteligenco v zadnjem času deležni ogromne pozornosti, se zdi, da je WAI v odličnem položaju, da izkoristi ta trend.

Obiščite predprodajo WienerAI

5. Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) ta teden prav tako ustvarja valove na področju meme kovancev. Ta žeton z motivom žabe je v sredo zjutraj dosegel novo rekordno vrednost 0,0000114 USD. In tudi to ni enkraten vzpon, saj je PEPE v ponedeljek, ko se je povečal obseg trgovanja, presegel svoj prejšnji rekordni vrh.

V zadnjih 24 urah je lastnike zamenjalo za neverjetnih 2,4 milijarde dolarjev PEPE, s čimer je postal sedma najbolj trgovana kriptovaluta na svetu.

Podobno kot pri drugih kovancih na našem seznamu je tudi pri PEPE-ju vzrok za vzpon izključno hype in ne temeljne posodobitve s strani razvojne ekipe. Toda s tržno vrednostjo, ki zdaj presega 4,4 milijarde dolarjev, PEPE hitro postaja „blue-chip“ izbira za tiste, ki se želijo izpostaviti nestanovitnosti meme kovancev.

Smo priča prihodnosti finančnih trgov, ki jo poganjajo hype in inovacije skupnosti?

Ta teden je bil na tradicionalnih trgih in trgih kriptovalut zelo dinamičen, saj je vrnitev „Roaring Kitty“ spodbudila rast meme delnic, kot sta GameStop in AMC, meme kovanci, kot sta Dogeverse in Pepe, pa so znatno pridobili. Ambiciozna vizija več verig Dogeverse in impresivni obseg trgovanja Pepe poudarjata vse večji vpliv kulture memov na področju financ. 

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več