Računalništvo, telefonija
08.05.2013 11:51
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pasti in priložnosti vzpostavitve digitalne sprejemne pisarne

Kljub trendom, ki narekujejo brezpapirno poslovanje, še vedno veliko podjetij posluje s papirjem, saj se jim ga ne uspe znebiti, ali pa si tega niti ne želijo. Tista, ki se podajo na to pot, imajo praviloma pred očmi visoke in privlačne cilje – nič več težkih fasciklov! Nič več zaprašenih polic s kupi papirja! Nič več zmede, kje je ta ali oni dokument!
Kako papirne dokumente obvladati tam, kjer vstopijo v organizacijo ali podjetje?
Kako papirne dokumente obvladati tam, kjer vstopijo v organizacijo ali podjetje?

No, čisto tako vendarle ni. Na poti do brezpapirnega poslovanja na podjetja preži veliko pasti, a ravno toliko je tudi priložnosti za organiziranje učinkovitega in preglednega poslovanja.

Na tokratnem FrodXovem seminarju bo govora o tem, kako papirne dokumente obvladati tam, kjer vstopijo v organizacijo ali podjetje – v vložišču oz. sprejemni pisarni. V teoretičnem delu bodo udeleženci dobili odgovor, na kaj je treba biti pozoren in na kakšne spremembe se je treba pripraviti ob vzpostavitvi digitalne sprejemne pisarne, v praktičnem pa bodo ponudniki jasno in odkrito predstavili svoje rešitve.

Vrednost seminarja je torej čista informacija – v teoriji in praksi ­–, ki jo dobi obiskovalec ali iskalec poslovne rešitve, kompetence organizatorja v zvezi z obvladovanjem papirnih vhodnih dokumentov pa lahko preverite tudi s prebiranjem brezplačnih priročnikov.

Naredite prve korake do urejenega obvladovanja papirnih vhodnih dokumentov z e-vložiščem in digitalno sprejemno pisarno 15. maja v Hotelu Mons:

Nakupno odločitev si lahko s pravimi in pravočasnimi informacijami olajšate in poenostavite. Seminarji FrodX so prava pot, da preprečite glavobole – ne le zaradi nepreglednega rokovanja z vhodnimi papirnimi dokumenti, pač pa tudi zaradi napačnih ali nepremišljenih odločitev glede uvedbe digitalne sprejemne pisarne.

Za dodatne informacije lahko pišete na office@frodx.com ali pokličete Tilna Markuša na 031 852 364.


Prijavi napako v članku