Računalništvo, telefonija
15.03.2008 11:18

Deli z drugimi:

Share

Panda Security v upravnem odboru TSANet

Panda Security se je pridružila upravnemu odboru TSANet (Technical Support Alliance Network). Darragh Kelly, Pandin direktor tehničnega izobraževanja in certificiranja bo namreč predstavnik multinacionalnega varnostnega podjetja.

TSANet je neprofitna organizacija, ki omogoča globalno sodelovanje med podpornimi organizacijami in se spopada s skupnimi problemi strank. Položaj je bil Pandi Security ponujem zaradi aktivnega sodelovanja Pandine storitvene divizije znotraj organizacije TSANet od leta 2004.

Darragh Kelly pravi: “V vse bolj kompleksnem, heterogenem trgu je sodelovanje pri podpori potreba. TSANet obstaja v pomoč informacijski industriji kot celoti, da svojim članom in njihovim strankam izboljša izkušnjo več prodajalcev. To imenovanje govori o resnični usmerjenosti Pande Security k strankam.” S tem bo Panda Security naredila naslednji korak v svoji zavezi k zadovoljstvu strank. Panda Security tako ne bo samo povečala zadovoljstva strank z uporabo industrijskih standardov, ampak bo tudi prispevala k prihodnosti in razvoju teh standardov (TSANet). TSANet je izrazil zadovoljstvo in pozdravil Pando Security v upravnem odboru TSANet Europe. “Imenovanje Darragha v odbor TSANet je odlična novica. Skupaj z drugimi člani odbora nam bodo njegove izkušnje in vodenje pomagale v nadaljnjem razvoju organizacije v letu 2008,” je dejal Leigh Darby, izvršni direktor TSANet Europe. “

“Prepričan sem, da bo naša prisotnost dvignila raven zadovoljstva strank na globalni ravni. Kot član odbora se veselim predstavljanja naših strank in možnosti, da njihove potrebe postanejo gonilo v prihodnosti TSANet””, je dodal Kelly.


Prijavi napako v članku