Računalništvo, telefonija
17.09.2013 15:18

Deli z drugimi:

Share

Panda Security ponuja učinkovito rešitev za upravljanje in nadzor naprav z operacijskim sistemom iOS

Družba Panda Security, ponudnik naprednik varnostnih rešitev, je najavila razpoložljivost nove različice Panda Cloud Systems Management (PCSM), ki upraviteljem IT v podjetjih prinaša učinkovit in celovit nadzor naprav z nameščenim operacijskim sistemom Apple iOS. Podjetja se namreč soočajo s trendom BYOD (Bring Your Own Device), pri čemer zaposleni v podjetjih uporabljajo svoje pametne mobilne naprave v navezi s poslovnimi podatki, ki pa jih je treba ustrezno varovati v vsakem trenutku.
Panda Security ponuja učinkovito rešitev za upravljanje in nadzor naprav z operacijskim sistemom iOS
Panda Security ponuja učinkovito rešitev za upravljanje in nadzor naprav z operacijskim sistemom iOS

Najnovejša različica Panda Security programske opreme za oddaljeno upravljanje in nadzor mobilnih naprav tehničnim oddelkom podjetij omogoča hitro odzivanje na morebitne varnostne incidente na napravah iPhone ter iPad ter učinkovito odpravljanje težav. Prav tako lahko upravitelji IT v podjetjih svojo infrastrukturo enostavno upravljajo preko svojih pametnih mobilnih telefonov ali tablic ter tako prihranijo veliko časa, predvsem pa se skrajša sam odzivni čas. Vse to prispevka k višji kakovosti storitev in zadovoljstvu uporabnikov.

“Konzumerizacija tehnologije in raba osebnih mobilnih naprav v poslovnih okoljih sta podjetja soočili z novimi izzivi s področij varnosti, upravljanja in nadzora podatkov in naprav. Ustrezne varnostne rešitve pa so predvsem tiste, ki bistveno ne posegajo v samo poslovanje ter uporabniško izkušnjo. Varovanje, upravljanje in nadzor naprav s sistemom iOS in z naprav z omenjenim operacijskim sistemom je konkurenčna prednost varnostne rešitve Panda Cloud Systems Management. Verjamemo, da bomo zato v prihodnje uživali še večje zaupanje podjetij,” je povedal direktor varnostnih rešitev v družbi Panda Security Manuel Santamaría.

Mobilna aplikacija PCSM Manager je na voljo za brezplačen prenos iz aplikacijske tržnice Apple Appstore, po namestitvi na napravo pa se jo preprosto poveže z upraviteljsko konzolo varnostne rešitve. Zatem upravitelj IT že lahko upravlja z napravo na daljavo.

Več informacij o rešitvi Panda Cloud Systems Management (PCSM) najdete tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku