Računalništvo, telefonija
18.10.2004 08:22

Deli z drugimi:

Share

Panda s svežimi preizkusnimi različicami

Panda Software je uporabnikom ponudila preizkusne (beta) različice proizvodov Titanium Antivirus 2005, Platinum Internet Security 2005 in TruPrevent Personal 2005. Titanium Antivirus 2005 in Platinum Internet Security 2005 uporabljata najbolj napredne tehnologije za zaščito računalnikov pred vsemi vrstami groženj z interneta in vključujeta novo tehnologijo TruPrevent Technologies za boj proti neznanim virusom in vdorom. TruPrevent Personal 2005 je rešitev, narejena za uporabnike z nameščenimi protivirusnimi programi, tudi drugih proizvajalcev, kar jih naredi za bistveno dopolnilo protivirusni zaščiti.

TruPrevent Technologies predstavlja preskok tehnik za borbo z grožnjami z interneta, saj zamenjuje tradicionalni koncept reagiranja na znane viruse z novim pristopom, ki temelji na inteligentnem prepoznavanju virusov tako, da vnaprej predvidi problem. To pomeni, da lahko ustavi nove generacije virusov, kot sta bila Sasser ali Mydoom, ki sta okužila več tisoč računalnikov v samo nekaj minutah. Kombinacija tradicionalnih varnostnih sistemov in protivirusne zaščite z novo tehnologijo TruPrevent Technologies predstavlja nov mejnik v stopnjah zaščite pred neznanimi virusi in vdori. Tako kot dober detektiv tehnologija TruPrevent analizira sumljivo obnašanje programov in jih avtomatično ter inteligentno ustavi, ne da bi moral uporabnik ja ukreniti ali da bi ga bilo potrebno spraševati. Zaradi te značilnosti, je nova tehnologija tudi enostavna za uporabo, rešitev pa uporabnikom prijazna.

Beta različice proizvodov Titanium Antivirus 2005, Platinum Internet Security 2005 in TruPrevent Personal 2005 se lahko brezplačno pretočijo s spletne strani http://www.pandasoftware.com/download/beta/home_users.asp. Končne različice opisanih proizvodov bodo dostopne v kratkem.


Prijavi napako v članku