Programska oprema
15.11.2005 08:10

Deli z drugimi:

Share

Panda Platinum 2006 Internet Security nagrajen

Panda Platinum 2006 Internet Security so ocenjevalci laboratorija GCN Lab izbrali za najboljši proizvod in mu podelili oznako “GCN Lab Reviewer’s Choice”. Pandin proizvod je prekosil novo izdane različice vodilnih varnostnih zbirk iz podjetij McAfee Inc., Symantec Corp. in Trend Micro Inc.

Ocenjevalci GCN so Pandi Platinum 2006 podelili oceno A+ v delovanju s pojasnilom, da zagotavlja odlično odkrivanje in agresivno onemogoča vohunsko programje. “Takoj od začetka se Panda energično spopade s škodljivim programjem – našla je naš testni vohunski program in ga odstranila, preden je bil sploh nameščen – česar ni bil sposoben noben drug od testiranih programov,” poroča GCN.

GCN omenja “delovanje nad pričakovanji”, saj je Panda Platinum 2006 Internet Security “na testnem sistemu našla dva dodatna potencialna vohunska programa, za katere niti mi nismo vedeli, in jih niso odkrili drugi ocenjevani programi.”

“Panda gre še dlje in grdo z nastavitvami brskalnika. Označila je 10 piškotkov (cookies) kot potencialni vohunski program in nam dala možnost, da jih odstranimo. Panda daje poln nadzor v roke uporabnikom,” piše GCN.

Za testiranje Pandinega edinstvenega hevrističnega pregledovalnika, enega od tehnologij TruPrevent, ki blokira in preprečuje neznano škodljivo programje, je GCN ustvaril nekaj preprostih neznanih virusov. Zaradi Pandinih inteligentnih tehnologij TruPrevent “so bili vsi ujeti, še preden so dobili krila.”

Po GCN je “Pandin program izjemno agresiven in točen,” uporabnikom ponuja proaktivno zaščito, na ravni podjetja za učinkovito obrambo računalnikov pred kibernetičnim kriminalom in škodljivim programjem.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,