Programska oprema
19.01.2007 10:29

Deli z drugimi:

Share

Panda nima težav z Visto

Varnostne rešitve Pande Software bodo varovale uporabnike novega operacijskega sistema Windows Vista in jim tako zagotavljale najnaprednejše zaščitne tehnologije za obrambo pred vsemi vrstami nevarnosti z interneta.
Panda Software je že ponudila različice, združljive z Windows Vista, in sicer rešitve Panda Antivirus 2007 za domače uporabnike in Panda ClientShield za zaščito delovnih postaj v podjetniških omrežjih.
Za tekoče informiranje uporabnikov o razvoju svojih proizvodov glede operacijskega sistema Windows Vista, je Panda Software pripravila center “Windows Vista Information Center”, dostopen na naslovu http://www.pandasoftware.com/Vista. Domači uporabniki bodo našli informacije o združljivosti proizvodov Pande Software z novim operacijskim sistemom. Lahko bodo tudi pretočili različice beta in končne različice proizvodov Pande Softwarem ki podpirajo Windows Vista.
Poleg tega so z namenom narediti migracijo na novi operacijski sistem čim bolj enostavno ob hkratni neprekinjeni najboljši zaščiti pred grožnjami z interneta, obstoječim strankam proizvodov Pande Software 2007 za domače uporabnike omogočili brezplačno in avtomatično pridobitev različic, združljivih z Windows Vista takoj, ko bo mogoče.
“Glede na trenutno situacijo zlonamernega programja, ko se avtorji groženj poskušajo neopazno vtihotapiti na sisteme, bi napadalci lahko masivno migracijo na novi operacijski sistem videli kot priložnost za napade na računalnike uporabnikov. Z našimi proizvodi, združljivimi z Windows Vista, želimo preprečiti to možnost in uporabnikom ponuditi najboljšo zaščito v vsakem času na vseh platformah,” je pojasnil direktor trženja proizvodov za domače uporabnike pri Panda Software International Jaime Herrero.
Panda Antivirus 2007 je najlažji protivirus v seriji proizvodov Pande Software za domače uporabnike. Ta nova rešitev, enostavna za uporabo ponuja popolno zaščito pred znanimi in neznanimi grožnjami z interneta z minimalno rabo sistemskih virov. Novi Panda Antivirus 2007 je namenjen domačim uporabnikom, katerih uporaba interneta ne zahteva popolne varnostne zbirke. Narejena je bila po načelu “namesti in pozabi” in varuje sistem avtomatično od trenutka namestitve.
Panda ClientShield je globalna varnostna rešitev za delovne postaje v podjetniških okoljih. Integrirana na računalnike ta visoko zmogljiva rešitev z nizko rabo virov varuje pred črvi, virusi, trojanskimi konji in drugimi vrstami škodljivega programja. Lahko tudi filtrira neželeno e-pošto (spam) in blokira vohunske programe, klicalne programe ter druga hekerska orodja. Administracija je hitra in enostavna po zaslugi integracije s konzolo AdminSecure, kar pomembno zmanjša čas posodabljanja in s tem tveganje okužb za delovne postaje v podjetjih.


Prijavi napako v članku