Računalništvo, telefonija
11.05.2018 17:20
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panasonicova rešitev za optične čitalnike osvojila nagrado za izjemno inovacijo

Panasonicova rešitev za optične čitalnike osvojila nagrado za izjemno inovacijo
Panasonicova rešitev za optične čitalnike osvojila nagrado za izjemno inovacijo

Podjetje Panasonic System Communications, sicer del ameriške podružnice Panasonica, je nedavno prejelo nagrado za izjemen dosežek v kategoriji optičnih čitalnikov, ki jo vsako leto podeljuje organizacija Keypoint Intelligence – Buyers Lab, sicer vodilni neodvisni ponudnik testnih storitev in analitičnih informacij na področju upravljanja dokumentov. Nagrado je prejel za svojo rešitev KV-SSM100, napravo, ki je zmožna vsak optični čitalnik priklopit na mrežo in s tem olajšati skeniranje dokumentov.

“KV-SSM 100 pretvori vsak optični čitalnik povezan prek vhoda USB v avtomatiziran portal za skeniranje, procesiranje in usmerjanje dokumetov. Z rešitvijo KV-SSM100 lahko podjetja nadomestijo več namiznih optičnih čitalnikov, priklopljenih prek vrat USB, z eno samo samostojno mrežno napravo. Namesto da bi kupovali nov drag mrežni optični čitalnik, lahko tako uporabijo kategakoli od svojih že obstoječih optičnih čitalnikov za precej manjšo ceno”, je Panasonicovo rešitev pokomentiral Lee Davis, urednik pri organizaciji Keypoint Intelligence – Buyers Lab, ki ima čez področje optičnih čitalnikov.

Panasonic je za razvoj rešitve KV-SSM100 naredil prilagojeno aplikacijo in uporabniški vmesnik za tablico Panasonic FZ-M1 Toughpad, kar omogoča napravi neposredno skeniranje, faksiranje, povezovanje do mrežnih map in podobno. Ta posebej prilagojena rešitev pa je zmožna spremeniti večino Panasonicovih namiznih optičnih čitalnikov v mrežne optične čitalnike. KV-SSM100 na povezani napravi izboljša upravljanje dokumentov in procesiranje slik. S svojo funkcionalnostjo upravljanja na daljavo, 7-palčnim zaslonom na dotik in procesorjem Core i5 pa nudi povsem intuitivno uporabniško izkušnjo.

“Veseli smo, da je bila rešitev KV-SSM100 s strani organizacije Keypoint Intelligence – Buyers Lab nagrajena za svojo zmogljivost in zmožnost pretvorbe običajnih USB optičnih čitalnikov v optične čitalnike. Neodvisno testiranje, ki so ga opravili v organizaciji dokazuje, da naš izdelek minimizira stroške uporabnikov, hkrati pa poenostavlja celoten proces skeniranja,” je zadovoljno dejal Joseph Odore, produktni vodja pri podjetju Panasonic System Communications.

Če tudi v vašem podjetju iščete rešitev, ki bi pospešila vaše delovne procese, se o Panasonicovi nagrajeni platformi lahko pozanimate pri podjetju Vibor (http://www.vibor.si/).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku