Projektorji
11.03.2022 11:34
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panasonic je predstavil najlažji kompakten LCD projektor na svetu v kategoriji 7000 lumnov

Kdor želi v svetu tehnologije držati korak s časom ali biti, kot Panasonic, na svojem področju med vodilnimi, mora stalno stremeti k »nekaj več«. Tokrat je to najlažji in najbolj kompakten LCD projektor v kategoriji svetilnosti 7000 lumnov.*
Panasonic PT-VMZ71 je s 7,2 kilograma najlažji v svojem razredu.
Panasonic PT-VMZ71 je s 7,2 kilograma najlažji v svojem razredu.

Vse večje potrebe po vrhunskih projektorjih v izobraževanju in poslu se odražajo v izdelkih, kot je Panasonicova serija PT-VMZ71. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da na predavanjih ali na poslovnem sestanku niste jasno videli slike, ki je bila projicirana na steno ali platno? Tega je zdaj konec. Jasna in živa slika, štirje modeli ločljivosti WUXGA, ki segajo na območje svetilnosti od 5200 do 7000 lumnov in visok kontrast 3.000.000:1 so idealna izbira za svetle učilnice in hibridna učna okolja, pa tudi poslovne prostore in sejne sobe, zasnovane za sodelovanje.

Podpira 4K in ima vse priključke, ki jih potrebujete

Serija, ki je na voljo od februarja 2022, nadomešča serijo PT-VMZ60 z izboljšano svetilnostjo in funkcionalnostjo, obenem pa ohranja lahko in kompaktno ohišje – s čemer je vrhunski projektor PT-VMZ71 s 7,2 kilograma najlažji v svojem razredu.

Zaradi trenda več manjših sejnih sob in prostorov za sodelovanje je serija zasnovana za prilagodljivo namestitev. Naj vas tudi ne skrbi položaj nosilcev starega projektorja, saj ima serija PT-VMZ71 razširjen digitalni zoom, ki v večini primerov odpravi potrebo po  premikanju obstoječih nosilcev za projektorje na stropu.

Ker je serija zasnovana za nemoteno in učinkovito komunikacijo, podpira 4K vhodni signal, ima prilagodljiv 1,6-kratni optični zoom, priključke HDMI, daljinski upravljalnik, opremo za široko paleto možnosti sodelovanja, vključno z brezžičnim modulom in USB-jem za enostavno skupno rabo različnih medijev na projektorju.

Nizki obratovalni stroški

Obratovalni stroški so zelo nizki, zanesljivost pa izboljšana, saj je serija PT-VMZ71 opremljena s Panasonicovim laserskim svetlobnim virom SOLID SHINE in Eco filtrom, ki opravljata svoje delo brez menjave do kar 20.000 ur. Poraba energije v načinu NORMAL je prav tako v primerjavi z nekaterimi modeli iz prejšnje serije zmanjšana za 15%.

Za dodatne informacije obiščite https://www.vibor.si/produkti/projektorji ali kontaktirajte njihove strokovnjake, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

*Raziskava Panasonica med LCD laserskimi projektorji v razredu svetilnosti 7000 lumnov ali več, ki je bila opravljena novembra 2021.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Panasonic projektorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več