Strojna oprema
23.01.2007 07:00

Deli z drugimi:

Share

Pametni USB ključ

LevelOne 1GB USB ključ, model MUS-1001, varno shranjuje ter sinhronizira elektronsko pošto, imenike, priljubljene spletne naslove, podatke ter glasbene datoteke v eni sami potezi z enostavnim pritiskom na ”pameten” gumb. Z enostavnim pritiskom na isti gumb se shranjuje tudi elektronska pošta, imenik, priljubljeni internet naslovi ter mapa Moji dokumenti.

Samodejno predvajanje glasbenih datotek
Ko se glasbene datoteke naložijo, enota ustvari naključni vrstni red predvajanja pesmi, ki je podprt s predvajalnikom Windows Media Player. Datoteke se neposredno predvajajo z enote same.

Prenosna shramba podatkov
S svojo mobilnostjo je ta naprava odlična rešitev za prenos podatkov med računalniki z visoko mero varnosti. Podpira avtomatično shranjevanje elektronskih sporočil napisanih v Outlook Express-u ter imenika, tako kot tudi priljjubljenih internetnih strani podprtih z Internet Explorerjem. Isto naredi MUS-1001 z direktorijem My documents v operacijskem sistemu Windows. Ta naprava ima tudi sposobnost s svojo tehnologijo USB 2.0 da shrani podatke prej kot v 5 minutah.

Zaščiten Flash drive
Ponuja 128-bitno enkripcijo podatkov s uporabnišim imenom ter geslom. Podatki so na varnem, tudi če se vam pripeti, da vam enoto odtujijo. Hitra namestitev MUS-1001 je enostaven za uporabo ter podpira široko paleto jezikov. S podporo Plug-and-Play ni potrebe po dodatni programski opremi. Operacijski sistem Windows sam prepozna in nastavi napravo za optimalno delovanje.


Prijavi napako v članku