Računalništvo, telefonija
02.03.2016 09:27

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefon za izbirčne Letv 1s ugodno na Everbuying.net

Zmogljiv pametni mobilni telefon Letv 1s je dostopen po nadvse ugodni ceni.
Zmogljiv pametni mobilni telefon Letv 1s je dostopen po nadvse ugodni ceni.

Na spletni prodajalni Everbuying.net so nas tokrat prijetno presenetili z akcijsko prodajo pametnega mobilnega teflona Letv 1s, ki je namenjen izbirčnim (bit.ly/Everbuying-Letv-1s). Kitajski mobilni telefon je namreč opremljen z elegantnim ohišjem, zmogljivo strojno opremo in operacijskim sistemom Android s prirejenim grafičnim vmesnikom, ki roko na srce močno spominja na Applov mobilni operacijski sistem iOS 9. Vse skupaj pa je na spletni prodajalni Everbuying.net vrednoteno na zgolj 156 evrov (poštnina vključena).

Pametni mobilni telefon Letv 1s je pravi tablifon, saj so ga inženirji opremili s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk oziroma gostoto 401 slikovnih točk na palec. Za hitro in zanesljivo delovanje pa skrbijo osemjedrni procesor MediaTek MTK6795 frekvence 2,2 gigahercev, sistemski pomnilnik kapacitete treh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora. Za zajem fotografij je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, za spletne konference pa je zadolžena spletna kamera ločljivosti pet milijonov točk.

Pametni mobilni telefon Letv 1s je opremljen še z bralnikom prstnih odtisov, ki pa je bil za razliko od večine konkurenčnih izdelkov postavljen na hrbtno stran pametnega mobilnega telefona. Kot običajno je tudi tu prostor za dve telefonski kartici SIM.


Prijavi napako v članku