Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
12.04.2024 15:30
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni prstan za zgolj 35 €

Pametne naprave so postale skorajda nepogrešljivo orodje za upravljanje našega vsakdanjika in zdravja. Pametni prstani še posebej ponujajo edinstveno kombinacijo priročnosti in diskretnosti, saj uporabnikom omogočajo, da spremljajo svoje zdravje in ostanejo povezani brez obsežnosti tradicionalnih naprav. Med vznemirljivimi novostmi na tem področju je pametni prstan Rogbid R2, zasnovan tako, da se brez težav zlije z vašim življenjskim slogom z impresivnim naborom lastnosti. Na spletni strani www.cafago.com ga lahko dobite za zelo ugodnih 35,33 € z brezplačno poštnino.

Glavne značilnosti

Rogbid R2 ni zgolj prstan; je celovit sledilnik telesne pripravljenosti na dosegu vaših prstov. Spremlja ključne zdravstvene kazalnike, kot so srčni utrip, raven kisika v krvi, krvni tlak, kakovost spanca, število korakov in porabljene kalorije. To neprekinjeno spremljanje zagotavlja, da ste vedno obveščeni o stanju svojega zdravja. Prstan prihaja z prenosno polnilno škatlo, ki omogoča enostavno polnjenje kjerkoli.

Z elegance in udobja v mislih je Rogbid R2 združil sofisticiran dizajn z vzdržljivimi materiali. Ta prstan za spremljanje spanja ni le lahek in moden, ampak tudi izjemno udoben za nošenje čez dan in ponoči. Je združljiv z napravami Android in iOS, podatke, ki jih zbira, pa lahko kadar koli preverite prek brezplačne, uporabniku prijazne aplikacije.

Iščete premišljeno in edinstveno darilo? Rogbid R2 prstan je popoln za to, da se vaši bližnji počutijo posebni in cenjeni. Primeren je za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, valentinovo, materinski dan, očetovski dan, zahvalni dan, božič in novo leto – idealna izbira. Prav tako je odlično darilo za poroke, diplome in hišne zabave.

S stopnjo zaščite IP68 je Rogbid R2 vodoodporen in odporen na potenje. Ta vzdržljivost zagotavlja, da lahko prenese različne okolje, ne glede na to, ali si umivate roke, tuširate ali ste ujeti v dežju. Njegova robustna zasnova pomeni, da ga med vsakodnevnimi opravili ni treba odstranjevati, kar povečuje njegovo priročnost.

Naj se pametni prstan Rogbid R2 brezhibno vključi v vaše življenje, ki vam pomaga čez dan in noč. Z zdravjem v središču njegove funkcionalnosti ta pametni prstan dokazuje, da je več kot le naprava – je zaupanja vreden spremljevalec na vaši poti k zdravjemu, pametnejšemu načinu življenja.

Pripravite se na prihodnost nosljive tehnologije s pametnim prstanom Rogbid R2 in naredite spremljanje zdravja nemoten del vašega vsakdana.

Več na www.cafago.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več