Računalništvo, telefonija
18.09.2020 07:59
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight po dostopni ceni

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je lahko naša že za zgolj 66,29 evrov.
Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je lahko naša že za zgolj 66,29 evrov.

Kitajsko podjetje Xiaomi ni le priznani proizvajalec pametnih mobilnih telefonov na svetu, ampak je aktivno na tudi področju pametnih svetilk. To povsem drži tudi za njihovo pametno svetilko Yeelight YLXD04YL je opremljena z LED svetilko moči 32 vatov ter se ponaša z dimenzijami 450 x 450 x 78 milimetrov in veliko naprednimi možnostmi.

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL omogoča nastavitev »temperature« svetlobe med 2700k in 6000k, ter je opremljena še s posebnim sistemom za nočno delovanje. Poleg tega lahko s svetilko uporabljamo kar preko pametnega mobilnega telefona in sicer preko aplikacije MIJIA APP ali Yeelight APP. Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je trenutno v akcijski prodaji na spletni prodajalni Cafago, in sicer na TEJ POVEZAVI. Maloprodajna cena je postavljena na zgolj 66,29 evrov, izdelek pa se nahaja v Evropski uniji (Nemčija), kar pomeni, da so stroški pošiljanja brezplačni.

Z nakupom pametne svetilke Xiaomi Yeelight YLXD04YL za zgolj 66,29 evrov bo seveda treba pohiteti. Akcijska prodaja namreč znaša zgolj do konca septembra. Več informacij o nadvse zanimivi svetilki je na voljo na TEJ POVEZAVI.


Prijavi napako v članku