Računalništvo, telefonija
25.04.2013 06:07
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna straniščna školjka z modrozobo povezavo in režo za SD kartice

Ameriško podjetje Kohler je pripravilo prvo pametno straniščno školjko, ki je opremljena z vso tehnologijo, ki je nujno potrebna za pravo glasbeno doživetje. Na njej namreč najdemo od na dotik občutljivega zaslona in brezžične povezave Bluetooth do vrhunskega zvočniškega sistema.
Američani si lahko že omislijo celo nakup pametne straniščne školjke!
Američani si lahko že omislijo celo nakup pametne straniščne školjke!

Mnogi uporabniki so že postali tako odvisni od sodobnih naprav, da brez njih ne morejo več niti takrat, ko so na stranišču. V ZDA je v nedavni raziskavi tri četrtine vprašanih celo priznalo, da med opravljanjem potrebe celo telefonira. Razvade novodobnih ljudi pa je v svoj prid znalo obrniti ameriško podjetje Kohler, saj je pripravilo prvo pametno straniščno školjko, ki je opremljena z vso tehnologijo, ki je nujno potrebna za pravo glasbeno doživetje.

Pametna straniščna školjka Numi podjetja Kohler je namreč opremljena z zaslonom na dotik, kakovostnim zvočniškim sistemom, brezžično povezavo Bluetooth in režo za pomnilniške kratice SD. Kot se za tovrstno »napravo« spodobi, so na voljo še samodejni dvig sedala, sistem za ogrevanje stopal, ogrevano sedalo, samodejni bide in osvetlitev v različnih barvah. Ljubitelji sodobnih naprav imajo pri novosti na voljo vse pripomočke, s katerimi jim bo čas pri opravljanju potrebe minil hitreje.

Zaradi bogate palete elektronskih »pomagal« in »pripomočkov«, pametna školjka Numi ni ravno poceni. Za nakup luksuzne školjke je namreč onkraj luže potrebno odšteti kar preračunanih 4.900 evrov. Kljub temu pa naj bi bilo zanimanje zanjo izjemno veliko.


Prijavi napako v članku