Računalništvo, telefonija
28.02.2020 10:46
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ura Skagen Falster 3 meri visoko

Pametna ročna ura Falster 3 podjetja Skagen vsebuje vse, kar potrebujejo zahtevnejši uporabniki.
Pametna ročna ura Falster 3 podjetja Skagen vsebuje vse, kar potrebujejo zahtevnejši uporabniki.

Brez zanesljive in oblikovno všečne pametne ročne ure si mnogi mladi sploh ne morejo več predstavljati vsakdana, drugi pa šele razmišljajo o nakupu. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnosti in še in še.

Pametna ročna ura Falster 3 podjetja Skagen ni nikakršna izjema. Tu gre za 42-milimetrsko uro, opremljeno s 3,3-centimetrskim oziroma 1,3-palčnim zaslonom AMOLED, pri čemer znaša gostota prikaza 328 slikovnih točk na palec. Celota temelji na mobilni platformi Qualcomm Snapdragon Wear 3100. Preostala strojna oprema obsega še gigabajt sistemskega pomnilnika in osem gigabajtov vgrajenega prostora za podatke.

Telefonske klice lahko sprejemamo neposredno, saj je v novost vgrajen miniaturni zvočnik. Tega lahko seveda uporabljamo tudi za namene predvajanja glasbe. Pametna ročna ura je odporna na vodo do globine 30 metrov, z zunanjimi napravami pa jo lahko povežemo preko brezžičnih povezav Bluetooth in Wi-Fi. Tu najdemo še merilnik srčnega utripa, navigacijski sistem GPS, brezstično povezavo NFC in seveda brezkontaktni plačilni sistem Google Pay.

V pametno ročno uro Skagen Falster 3 vgrajena baterija podpira hitro polnjenje, kar pomeni, da lahko že po 50 minutah polnjenja baterija napolnjena do 80 odstotkov. Baterija zagotavlja 24-urno avtonomijo delovanja. Pametna ročna ura Skagen Falster 3 temelji na osnovi operacijskega sistema Google WearOS, njena maloprodajna vrednost pa je postavljena na preračunanih 278,6 evrov.


Prijavi napako v članku