Računalništvo, telefonija
22.09.2015 15:11
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura Microsoft Band 2 z ukrivljenim zaslonom?

Microsoft Band 2 naj bi bil precej boljši od zdajšnjega modela.
Microsoft Band 2 naj bi bil precej boljši od zdajšnjega modela.

Podjetje Microsoft je pred časom ponudilo v prodajo zelo dober pripomoček, za katerega je v Združenih država Amerike treba odšteti le preračunanih 178 evrov. Čeprav ima pametna ročna ura Microsoft Band tipala za sledenje navodilom, merjenje srčnega utripa, prikaz izpostavljenosti sončnim žarkom, merjenje nivoja stresa, navigacijo in še mnogo več, uporabnika ni prepričala. Glavni razlogi za to naj bi se skrivali v nizki avtonomiji naprave, slabi vodoodpornosti in relativno neprivlačni obliki.

Kljub slabi prodaji pametne ročne ure Band vse kaže na to, da pri podjetju Microsoft še niso pripravljeni vreči puške v koruzo in da še vedno nameravajo vztrajati na področju pametnih ročnih ur. Računalniški gigant bo srečo ponovno poskušal 6. oktobra, ko bo v prodajo ponudil novo generacijo pametnih ročnih ur Band. Novost s prodajno oznako Band 2 naj bi bila precej bolj zmogljiva v primerjavi z zdajšnjim modelom, hkrati pa naj bi bila oblikovno lepša, saj naj bi bila opremljena z upogljivim zaslonom.

Avtonomija pametne ročne ure Microsoft Band 2 naj bi bila znatno daljša v primerjavi s prvim modelom, med novimi možnostmi pa naj bi našli tipalo za merjenje višine. Če bo podjetju Microsoft uspelo obdržati ceno zdajšnjega modela, zagotovo ne bo ostala neopažena med ljubitelji pametnih ročnih ur.


Prijavi napako v članku