Telefoni
03.05.2014 08:47
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura LG G Watch v Evropi za »samo« 200 evrov

Pametna ročna ura LG G Watch naj bi močno poenostavila vsakodnevna opravila njenih lastnikov.
Pametna ročna ura LG G Watch naj bi močno poenostavila vsakodnevna opravila njenih lastnikov.

Pri podjetju LG Electronics je že vse pripravljeno za pričetek prodaje njegove izjemno zanimive pametne ročne ure G Watch (bit.ly/LG-GW). Južnokorejski gigant je namreč za ta namen že postavil namensko spletno strani (bit.ly/LG-GWatch) in ob tem zagotovil, da bo novost v evropskem prostoru naprodaj junija, zanjo pa bo potrebno v prosti prodaji odšteti »le« 199 evrov.

Pametna ročna ura LG G Watch temelji na osnovi inovativne platforme Android Wear in se bo zlahka prikupila predvsem ljubiteljem gibanja v naravi in športnikom, saj je odporna na vodo, prah in tresljaje. Za prikazovanje slik je na voljo zaslon z 1,65-palčno (4,2-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 280 x 280 slikovnih točk, medtem ko je za shranjevaje podatkov na voljo vgrajeni pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov.

Največja prednost pametne ročne ure LG G Watch pa je nedvomno možnost neposredne uporabe funkcije Google Now, preko katere lahko uporabnik kar z uporabo glasu na sila enostaven način preveri vreme, športne rezultate, pregleda letalski vozni red in še mnogo več. Pametno ročno uro LG G Watch lahko za nameček uporabljamo celo kot digitalno asistentko in priročen navigacijski sistem.


Prijavi napako v članku