Igre
07.02.2019 09:00

Deli z drugimi:

Share

Overcooked! 2 praznuje kitajsko novo leto

Lahko naslednjič računamo že na velikonočni dodatek?
Lahko naslednjič računamo že na velikonočni dodatek?

Po brezplačni prednovoletni posodobitvi so Ghost Town Games zdaj na račun hiše postregli še eno poslastico za Overcooked! 2. Ker so v novo leto ravno dobro zakorakali tudi Kitajci, je kaotična kuharica sedaj bogatejša za sedem novih kuhinj, tri simpatične kuharje, kitajsko kulinariko in svežo igralno mehaniko, ki vključuje kuhanje z vokom.

Posodobitev, ki se bo lastnikom igre prenesla samodejno in brezplačno, poleg kitajskih vsebin prinaša tudi preživetveni način za vse stopnje – vključno tiste iz plačljivega dodatka Surf ‘n’ Turf. V modusu Survival, kot je možno sklepati že iz imena, se virtualni kuharji znajdejo v bitki s časom. Ta namreč neusmiljeno teče tako kot v običajnem načinu, s to razliko, da igralci s hitrim in dobro usklajenim delom v kuhinji podaljšujejo trajanje runde, saj vsak postrežen obrok prinese nekaj dodatnih sekund. Gre za prijetno popestritev, ki pa jo trenutno nekoliko nazaj drži odsotnost lestvic.

A to še ni vse! Končno smo dočakali tudi možnost ponovnega poskusa neposredno s poročila o (ne)uspehu, kar prihrani nekaj časa, ki smo ga prej izgubili z nepotrebnim nalaganjem zemljevida za izbiro stopnje.


Prijavi napako v članku