Igre
03.10.2020 08:30

Deli z drugimi:

Share

Overcooked 2 bogatejši za brezplačen dodatek

Moon Harvest Festival je na voljo zastonj v sklopu sezonskih posodobitev.
Moon Harvest Festival je na voljo zastonj v sklopu sezonskih posodobitev.

Sodelovalna kuharska arkada Overcooked 2 še ni rekla zadnje besede, saj je po novem bogatejša za sveže brezplačno poglavje.

Po poletnemu dodatku Sun’s Out Buns Out je zdaj čas za kitajski jesenski festival. Razširitev z naslovom Moon Harvest Festival je na voljo v sklopu sezonskih posodobitev za PC, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch, prinaša pa nove kuhinje, neobičajne ovire ter seveda sveže recepte. Glavna specialiteta je tokrat mesečev kolač, ki ga ekscentrični kuharski mojstri strežejo v treh slastnih izvedbah.

Založniška hiša Team 17 je sicer že poleti potrdila, da kuharska senzacija prihaja tudi na konzole naslednje generacije z edicijo Overcooked! All You Can Eat. Paket obeh iger in vseh dodatkov bo omogočal igranje s 60 sličicami na sekundo pri ločljivosti 4K, hitrejše nalagalne čase, nekaj novih stopenj ter kuharjev, olajševalne nastavitve za začetnike in napredne možnosti za dostopnost za ljudi z oviranostmi. Prav tako pa bo izvirni Overcooked opremljen s spletnim večigralstvom, saj je igro v družbi sedaj možno igrati le na istem sistemu ali preko storitev za oddaljeno igranje.


Prijavi napako v članku