Računalništvo, telefonija
11.11.2013 12:34
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NE ZAMUDI, SAMO ŠE DANES: Osvoji HTC One, najboljši pametni telefon v Evropi!

Android 4.3 Jelly Bean se več kot odlično prilega mobilniku HTC One!
Android 4.3 Jelly Bean se več kot odlično prilega mobilniku HTC One!

O odličnem pametnem telefonu HTC One ste zagotovo že veliko prebrali, saj je pred kratkim prejel nagrado za najboljši napredni pametni telefon v Evropi za 2013/2014, ki jo je podelila EISA (European Imaging and Sound Association). Zdaj se lahko zanj potegujete v novi nagradni igri tudi vi!

S svojim vzdržljivim aluminijskim ohišjem, 4,7-paličnim HD ekranom in edinstvenimi zmogljivostmi fotoaparata, HTC One ostaja vodilni med konkurenco v dizajnu in avdio-vizualni izkušnji. Pametni mobilni telefon HTC One se po strojni plati lahko povsem kosa z vodilnimi, saj so ga inženirji opremili s 4-jednim procesorjem Qualcomm Snapdragon 600 frekvence 1,7 GHz, sistemskim pomnilnikom kapacitete 2 GB ter zaslonom Super LCD 3 s 4,7-palčno (11,9-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.920 X 1.080 slikovnih točk. Gostota točk znaša zavidljivih 468 slikovnih točk na palec, medtem ko je matrika zaslona zaščitena s steklom Gorilla Glass 2. Odlična naprava!

Sodelujte torej v nagradni igri, ki jo za vas organizirajo naši prijatelji iz uredništva portala MojaObčina.si in se potegujte za najbolj napredni pametni telefon v Evropi HTC One in številne druge nagrade. Zadenete lahko še hišni kino Sony in knjigo Jamie Oliver: 30 minut za kosilo.

POZOR: Vsi sodelujoči prejmete 12 številk Računalniških novic.

>> Kliknite tukaj in sodelujte zdaj, saj se nagradna igra zaključi danes!


Prijavi napako v članku