Računalništvo, telefonija
01.02.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu

Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu
Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu

Slovensko združenje za energetiko (SZE) bo v sodelovanju s TECES-om in partnerstvom SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo organiziralo Mednarodno konferenco SZE2020, ki bo potekala od 22. do 24. marca 2020 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Mednarodna konferenca z naslovom Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu bo obravnavala energetske teme prihodnosti pametnih stavb in doma v urbanem okolju,podprto z digitalizacijo ter prikazom vloge človeka v takšnem okolju.

Oskrba z energijo in raba energije v vsakdanjem življenju sta postali eden izmed veletrendov razvoja. Integracija ustreznih rešitev v pametno stavbo in dom omogoča trajnostno, uporabniku prijazno okolje, ki je hkrati povezljivo in energijsko samozadostno. Pri načrtovanju pametne stavbe in doma pa je pomembno predvsem zavedanje, komu so namenjene. Torej središče vsegaje zadovoljevanje potreb uporabnika s prioritetnim poudarkom na energetski učinkovitosti.

Konferenca bo združila domače in tuje strokovnjake, zato bo odlična priložnost zaizmenjavo mnenj, delitev primerov dobrih praks ter vzpostavitev novih poslovnihmožnosti. Več o konferenci lahko preberete TUKAJ.

OKVIRNI PROGRAM KONFERENCE

PRIJAVA


Prijavi napako v članku