Računalništvo, telefonija
14.11.2007 13:07

Deli z drugimi:

Share

Oracle OpenWorld 2007 z več kot 42.000 udeleženci

Oracle je pozdravil preko 42.000 udeležencev Oracle OpenWorld San Francisco, globalne poslovne in tehnološke konference, ki poteka od nedelje, 11. novembra do četrtka, 15. novembra v prireditvenem centru Moscone. Podjetje pričakuje dodatno še okrog 100.000 spletnih udeležencev, ki bodo dostopali do spletnih video objav, novic in povezanih materialov na spletni strani konference.

Konferenca se je začela z uvodnim nagovorom generalnega direktorja Larryja Ellisona o zgodnjih dneh in zgodovini podjetja, ki letos praznuje 30-letnico.

Oracle je objavil, da je Oracle Technology Network (OTN), vodilni spletni vir za programske razvijalce na Oraclu, v zadnjih 12 mesecih zrasel za več kot milijon članov in je še naprej ena izmed največjih razvojnih skupnosti na svetu. S preko šest milijonov članov OTN zagotavlja razvijalcem razkošje ključnih tehničnih vsebinskih virov, programov za prenos s spleta, nasvetov strokovnjakov in zgodnji dostopa do sodelovanja v močni in aktivni skupnosti drugih razvijalcev.

V ponedeljek je Oracle objavil serijo pomembnih napovedi izdelkov, med drugim:
” Oracle Application Integration Architecture: Oracle Application Integration Architecture Foundation Pack, ključni sestavni del Oracle Application Integration Architecture, na odprtih standardih zasnovane platforme za integracijo poslovnih procesov prek Oraclovih in drugih aplikacij. Oracle je predstavil tudi Oracle Application Integration Architecture za iniciativo SAP, katere cilj je razširiti ponudbo Oraclove integracije aplikacij na skupne stranke Oracla in SAP-a ter jim ponuditi na standardih zasnovano metodo poenotenja poslovnih aplikacij in hitro vpeljavo storitveno naravnane arhitekture (SOA).
” Oracle VM: Oracle je napovedal Oracle VM, programsko opremo za strežniško virtualizacijo, ki podpira tako Oraclove kot tudi druge aplikacije. Oracle VM nudi razširljivo, cenovno ugodno strežniško virtualizacijo, ki je do trikrat učinkovitejša od obstoječih izdelkov drugih proizvajalcev. Ključni Oraclovi izdelki, vključno z Oracle Database, Oracle Fusion Middleware in Oracle Applications imajo certifikate za uporabo z Oracle VM. S podporo Oraclove podporne organizacije svetovnega razreda imajo stranke tako eno točko podpore za svoja celotna virtualizirana okolja, vključno z operacijskim sistemom Linux in Oraclovimi izdelki.


Prijavi napako v članku