Triki in nasveti
09.06.2013 08:22

Deli z drugimi:

Share

Odličen trening celega telesa z aplikacijo 7 min Full Workout

Aplikacija 7min Full Workout je sila enostavna za uporabo.
Aplikacija 7min Full Workout je sila enostavna za uporabo.

Čeprav s(m)o ljudje danes dnevno preobremenjeni s takšnimi in drugačnimi obveznosti, to nikakor ne sme biti izgovor, da zapostavimo telesno vadbo. Obstajajo namreč tudi vadbeni programi, ki ne trajajo dolgo časa in so obenem zelo učiinkoviti. Enega takšnih smo preizkusili tudi mi.

Gre za program vadbe, ki se nahaja v aplikaciji z imenom 7min Full Workout. Dobro pri njem je to, da ga boste lahko končali že v nekaj minutah ter da pri njem ne boste potrebovali skoraj nobenih pripomočkov. Potrebovali boste stol, dobro pa je, da imate za na tla tudi tanko blazino, če pa te nimate, pa bo prav prišla tudi odeja. Ker pri izvajanju vaj tega programa ne boste uporabljali uteži, mišična rast seveda ne bo tako hitra kot pri vajah, kjer se jih uporablja, kljub temu pa lahko tudi s temi vajami ob primerni prehrani naredite veliko dobrega za svoje počutje ter izgled. Program je sestavljen iz dvanajstih premišljeno izbranih vaj (sklece, počepi, trebušnjaki … ). Vsako izmed njih se izvaja po trideset sekund, po koncu vsake pa je na voljo 10 sekund časa za pripravo na novo. Gre torej za izjemno intenzivno vadbo, ki vas bo zagotovo utrudila. Če pa boste imeli po njej še vedno precej moči, pa jo seveda lahko ponovite.

Aplikacija 7min Full Workout je na voljo brezplačno v spletni trgovini Google Play (http://goo.gl/eQ71B). Da gre za dobro aplikacijo, priča podatek, da so ji uporabniki namenili povprečno oceno 4,6 od 5.


Prijavi napako v članku