Telefoni
25.11.2012 07:11
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Oppo Ulike 2: Mobilnik za sodobne ženske

Ogledalo v ženski torbici kmalu ne bo več potrebno.
Ogledalo v ženski torbici kmalu ne bo več potrebno.

Vsaka sodobna ženska, ki nekaj da nase, želi biti urejena, saj to pripomore k njeni večji samozavesti. Če predstavnice nežnejšega spola pri delu veliko uporabljajo pametni mobilni telefon, ima podjetje Oppo pravi izdelek za njih. Gre za mobilnik Ulike 2 z Androidom, ki bo dejansko za vedno spremenil način ličenja žensk.

Pametni mobilni telefon Oppo Ulike 2 bo kot prvi na svetu opremljen s prednjo spletno kamero ločljivosti 5 milijonov točk. Ta bo v navezi z namensko aplikacijo 4,5-palčni oziroma 11,4-centimetrski zaslon ločljivosti 960 x 540 slikovnih točk spremenila v izjemno kakovostno ogledalo. Omogočena bo še možnost približevanja in spreminjanja svetlobnih nastavitev ter celo »zamrznitev« slike. Na ta način se bodo lahko predstavnice nežnejšega spola ogledovale v mirujoči podobi.

Strojna oprema ženstvenega pametnega mobilnega telefona Ulike 2 bo dovolj zmogljiva tudi za zahtevnejše poslovne ženske. Inženirji podjetja Oppo ga bodo namreč opremili z 2-jedrnim procesorjem, GB sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 GB. Za zajemanje fotografij in videoposnetkov bo na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 8 milijonov točk z bliskavico LED, dolgo avtonomijo delovanja pa bo novincu zagotavljala baterija kapacitete 2.020 mAh.

Na mobilniku Oppo Ulike 2 bo nameščen operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ta bo po vsej verjetnosti naprodaj še pred koncem leta. Upajmo, da ga bo mogoče kupiti tudi na evropskih tleh. Novinec bi bil namreč več kot odlično novoletno darilo za naše boljše polovice.


Prijavi napako v članku