Računalništvo, telefonija
22.09.2010 12:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

OpenBlend vabi!

OpenBlend vabi!
OpenBlend vabi!

Konferenca OpenBlend, ki se vsak oktober dogaja na Ljubljanskem gradu, je odprla prijave in objavila vabilo predavateljem. OpenBlend je novo ime že uveljavljene konference JavaBlend, posvečene javanskim tehnologijam, ki iz bolj korporativnih rok prehaja v upravljanje odprtokodne skupnosti – društva OpenBlend.

Primarno je konferenca namenjena razvijalcem, ki pri svojem delu uporabljajo javanske tehnologije. Zanimiva pa je tudi za vodje IT in razvojnih oddelkov ne glede na tehnologije, ki jih trenutno uporabljajo, saj skozi konferenco lahko dobijo hiter vpogled v razvoj dogodkov v javanskem svetu, ter izkušnje in nasvete javanskih strokovnjakov iz prve roke.

Konferenca je med poznavalci domače javanske srenje znana po odličnih tujih predavateljih, odlični organizaciji in druženju, ter nenazadnje po odličnem ambientu in dobri obiskanosti.

Zgodnje prijave z 20% popustom so že odprte na konferenčni strani – www.openblend.org.

Tam si lahko preberete več o letošnjem programu, že potrjenih predavateljih, o vabilu predavateljem, ter o društvu OpenBlend, ki konferenco organizira.

Konferenca OpenBlend bo letos na sporedu 7. oktobra. Dodajte si na koledar, da ne pozabite!

Če vas zanima udeležba kot predavatelj, za več informacij obiščite http://www.openblend.org/en/call-for-papers. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku