Računalništvo, telefonija
24.09.2020 06:03
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

OnePlus 8T bo uradno predstavljen 14. predstavljen!

Novi OnePlus 8T bo uradno predstavljen 14. oktobra.
Novi OnePlus 8T bo uradno predstavljen 14. oktobra.

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki prisegate na pametne mobilne telefone podjetja OnePlus. Podjetje je namreč potrdilo, da bo novi vrhunski pametni mobilni telefon predstavilo 14. oktobra letos v okviru posebne konference. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu OnePlus 8T, ki bo javnosti seveda predstavljen v okviru posebne konference in bo naprodaj večinoma preko svetovnega spleta.

Če gre verjeti spletnim govoricam, bo novost opremljena s kar 16,6-centimetrskim oziroma 6,55-palčnim zaslonom ločljivosti HD+ in frekvenco osveževanja 120 hercev. OnePlus 8T naj bi bil kot nalašč tudi za opravljanje videokonferenc, saj naj bi bil opremljen s spletno kamero ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk. Našli bomo še štiri fotoaparate, in sicer ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk (glavna), 16 milijonov slikovnih točk (širokokotna), pet milijonov slikovnih točk (makro) in dveh milijonov slikovnih točk (globinska).

Pametni mobilni telefon OnePlus 8T bo seveda razpolagal tudi z zmogljivo strojno opremo. Ta naj bi namreč obsegala mobilni procesor Snapdragon 865, osem gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Zmogljivejša različica pa bo imela na voljo 12 gigabajtov sistemskega pomnilnika in 256 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja naj bi zagotavljala baterija zmogljivosti 4.500 miliamper ur, ki jo bomo lahko polnili s pomočjo hitrega polnilca moči 65 vatov. Več o novosti pa bo seveda znanega 14. oktobra letos.


Prijavi napako v članku