Strojna oprema
29.06.2006 07:36
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Olympusi govorijo slovensko

Olympus je prvak med digitalnimi fotoaparati v Evropi, zato se seveda spodobi, da zna kar največ jezikov. Številni modeli digitalnih fotoaparatov Olympus se lahko pohvalijo z meniji za pomoč uporabnikom, navodili za uporabo ter programsko opremo v 25-ih jezikih. Tako ni nikakršnih problemov; Olympus govori jezike kar 39-ih evropskih držav. Seveda se znajo mnogi vsaj za silo sporazumevati v tem ali onem tujem jeziku, toda ko je potrebno res dobro razumeti, se večina ljudi najbolj zanese na svoj lasten jezik, ki ga v celoti obvlada. Zato uporabnikom številnih digitalnih fotoaparatov Olympus omogoča, da izberejo tistega izmed 25-ih jezikov, ki jim najbolj ustreza. To ne velja le za menije in navodila za uporabo, ampak tudi za digitalnemu fotoaparatu priloženo programsko opremo!

Nobena skrivnost ni, da so Olympusovi digitalni fotoaparati uporabniku prijazni in jih je enostavno uporabljati, znano pa je tudi dejstvo, da je toliko več možnosti, da posnamemo res odlično fotografijo, kolikor bolje poznamo zmogljivost svojega aparata. Zato so pri Olympusu poskrbeli za praktično podporo uporabnikom: v modelih, kakršen je na primer najbolje prodajani model µ 700, je vgrajena posebna funkcija vodnik, s katero so neposredno na LCD zaslonu pojasnjene najpomembnejše funkcije aparata in opcije menijev. Tako uporabniku, če je na poti, ni treba listati po knjižici z navodili za uporabo, pa ima vseeno dostop do pojasnil. Seveda je tudi vodnik na voljo v različnih jezikih.

Zaradi boljšega razumevanja je uporaba fotoaparata še enostavnejša, fotografi pa se lahko veselijo boljših posnetkov, saj jim je omogočeno v celoti izrabiti možnosti, ki jih ponuja njihov aparat.


Prijavi napako v članku