Računalništvo, telefonija
25.08.2008 15:01

Deli z drugimi:

Share

Olympus predstavlja serijo µ

Olympus Mju 1040 ima elegantno ultratanko kovinsko ohišje, ki na najožjem delu meri le 16,6 mm, v sebi pa skriva sodobne tehnične značilnosti, kot so napredno zaznavanje obrazov, tehnologija za uravnavanje senčnih delov in nov inteligentni samodejni način, s pomočjo katerega fotoaparat samodejno izbere najustreznejše nastavitve za popolno fotografijo. K temu je treba prišteti še 3-kratni optični zoom in velik zaslon HyperCrystal LCD za enostavno sestavljanje kompozicije in ogledovanje slik.

Olympus µ 1050 SW je odporen na udarce, vremenske razmere in nizko temperaturo, na voljo pa je v štirih barvah (delfinsko siva, pacifiško modra, svetlo roza in polnočno črna). Velika novost je novi uporabniški vmesnik TAP control, ki zagotavlja enostavno uporabo, priloženi nastavek za kartice microSD pa odpira dodatne možnosti za shranjevanje slik. Mju 1050 SW bo pripravljen na akcijo konec septembra.

Olympus µ 1060 se ponaša s 7-kratnim optičnim zoomom (37-260 mm), zaslonom HyperCrystal LCD dimenzij 7,6 cm/3,0 palcev, omogoča hitro zaporedno fotografiranje (do 9 posnetkov na sekundo) in prinaša več svobode pri spontanih posnetkih iz oddaljenosti. Zabrisana slika pri fotografiranju dogajanja je stvar preteklosti, saj fotoaparat sam odpravi posledice tresenja s pomočjo dvojne stabilizacije slike. Novi 10-megapikselni µ 1060 bo na voljo septembra 2008.


Prijavi napako v članku