Mrežna oprema
30.09.2014 08:45
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ojačajte WiFi signal z le pritiskom na gumb

Ogromno Slovencev se srečuje s težavo, da njihov stari usmerjevalnik (router) ne pokriva vseh sob in kotov njihovega stanovanja ali hiše. Brezžični WiFi signal omejujejo vse stene in vogali, še toliko bolj pa stene v blokih, ki so ponekod polne železja.
Ta brezžični usmerjevalnik ponuja močen signal in enostavno uporabo.
Ta brezžični usmerjevalnik ponuja močen signal in enostavno uporabo.

Brezžični usmerjevalnik highpower Tenda FH303 usmerjevalnik, ki podpira brezžični standard 802.11n in omogoča prenos podatkov do 300 Mbps na frekvenci 2,4 GHz.

Posebnost tega usmerjevalnika pa je v zelo močnem signalu. Vgrajene ima kar tri močne pet decibelske vsesmerne antene. Za dodatno ojačenje signala, pa boste na usmerjevalniku našli gumb XT, ki enostavno poveča moč, v primeru, ko signal ne dosega vseh želenih mest. S tem se bo ta usmerjevalnik prikupil manj veščim, ki ne želijo, ne znajo ali si ne upajo brskati po zahtevnih administrativnih vmesnikih usmerjevalnikov in spreminjati nastavitev.

Kot se spodobi za pravi usmerjevalnik, je za varnost poskrbljeno s 64 in 128 bitnimi standardi WEP, WPA-PSK in WPA2-PSK. Podpira tudi funkcijo WPS, kjer lahko naprave povežete s klikom na le en gumb, brez vpisovanja nadležnih gesel. Ne manjkajo pa tudi vse napredne administracijske funkcije, kot je port forwarding, DMZ host, DDNS in številni filtri.

Brezžični usmerjevalnik Tenda FH303 je že na voljo pri nas za 40,38 €. Najdete ga na spletni strani Tech Trade.


Prijavi napako v članku