Ohišja in napajalniki
23.03.2022 11:27
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Socomec OFYS RT z online zaščito – samostoječ UPS z možnostjo »rack« montaže

Električni izpad se najraje zgodi v najbolj obremenjenem delu dneva, ravno preden naj bi dokončali pomemben projekt.

Zaradi takšnega in podobnih dogodkov so naprave UPS zelo pomembne. Služijo kot prva zaščita vaših podatkov in naprav, saj zagotavljajo neprekinjeno napajanje tudi, ko ugasne osnovni vir električne energije.

OFYS RT, enostavno praktičen in zmogljiv

OFYS RT, ki z online zaščito (klase VFI po IEC/EN62040-3) poskrbi za napajanje naprav brez prekinitev, obsega modele moči 1000 VA – 2000 VA – 3000 VA – 6000 VA. OFYS RT je primerna zaščita za različna računalniška in telekomunikacijska omrežja, poslovne procese, strežnike, nadzorne sisteme in manjše baze podatkov.

OFYS RT je v  kompaktni »rack« izvedbi namenjen za integracijo v standardne rack omare, lahko pa je uporabljen kot samostoječi UPS, ki prihrani prostor v samem delovnem okolju. OFYS RT v »racku« zaseda višino 2U, ima nov LCD sinoptični prikazovalnik, združljiv je z obstoječimi komunikacijskimi vmesniki, omogoča obratovanje brez omejitev v okoljih s temperaturami do 40 C˚.

OFYS RT ima širok nabor komunikacijskih protokolov: USB in RS232 vmesnik, ki sta serijsko integrirana v UPS napravo, kot opcija pa sta na voljo še SNMP in relejska kartica.

Omogoča dodajanje dodatnih akumulatorskih kabinetov pri modelu 6kVA za povečevanje avtonomije.

Kako enostavno izbrati pravo UPS napravo?

Pri izbiri prave UPS naprave si lahko pomagate s spletnim orodjem Socomec UPS Selector. Glede uporabe naj vas ne skrbi, saj je orodje enostavno in poskrbi za odlično uporabniško izkušnjo:

  • izberete državo,
  • vpišete obremenitev v W (watt), 
  • definirate vrsto priklopa (vhod/izhod – 1 faza (230V) ali 3 faze (3x400V+N)).

Konfigurator se nahaja na spletni povezavi: https://www.socomec.com/ups-selector/#/signInOv.

Podružnica Socomeca v Ljubljani pokriva tržišča Slovenije, nekdanje Jugoslavije ter jugovzhodne Evrope. Svojim kupcem, partnerjem in uporabnikom nudi pred in poprodajno svetovanje, namestitev opreme, vzdrževanje 24/7/365 in servis. Z veseljem vam bodo pomagali izbrati najustreznejši sistem za vaše potrebe.

Socomecovih 100 let

Socomec je dopolnil 100 let! To je v ponos zaposlenim po vsem svetu, saj le malo podjetij preživi tako dolgo, a hkrati je to tudi jamstvo za stabilnost samega podjetja. V zadnjih 100 letih je podjetje preživelo vojno in številne krize, se uspelo prilagoditi in preoblikovati, hkrati pa je ostalo zvesto svojim vrednotam in kontinuiteti družinskega deleža. Socomec je predvsem zgodba, ki so jo oblikovali ljudje s skupno vizijo izkoriščanja električne energije ob skupnih vrednotah odgovornosti, odprtosti in predanosti.

Imajo močne vrednote, ki so se ohranile skozi leta in jih delijo naslednje generacije. To so stabilni in trdni temelji, ki jim omogočajo, da gredo naprej, se obnavljajo, prilagajajo spremembam v okolju in na trgih, na katerih delujejo ter da s svojim strokovnim znanjem in inovativnostjo izstopajo. To še toliko bolj velja v trenutnem obdobju. Inovacije bodo ključ do nadaljevanja te velike avanture, tako v njihovih izdelkih kot tudi delovnih metodah.

Več informacij dobite na spletni povezavi www.socomec.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
UPS napajalniki UPS naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOCOMEC SICON d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več