Ohišja in napajalniki
11.09.2022 14:03
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunsko ohišje za računalnike Raspberry Pi 4

Foto: Amazon
Foto: Amazon

Kompaktni, a zmogljivi osebni računalniki Raspberry Pi so med ljubitelji tehnologije še vedno zelo priljubljeni. Odlično prodajo gre pripisati vsestranski uporabnosti naprave in nizki maloprodajni ceni. Med vsemi je posebej priljubljen model Raspberry Pi 4.

Zato ne preseneča, da je podjetje GeeekPi zanj pripravilo nadvse zanimivo ohišje Raspberry Pi Mini Tower NAS Kit. Gre za inovativno ohišje, ki za shranjevanje podatkov omogoča uporabo pomnilniških modulov M.2 SATA SSD. Na voljo je celo miniaturni zaslon za prikaz podatkov. In še ena zanimivost: celotno ohišje je bilo izdelano z uporabo tridimenzionalnega tiskalnika.

Ohišje GeeekPi Raspberry Pi Mini Tower NAS Kit vsebuje hladilni sistem z barvnim ventilatorjem, na voljo pa so tudi povezovalni kabli. Vsebuje torej vse, kar potrebujemo, da sestavimo nadvse uporaben računalnik. Novost poleg tega ni pretirano draga. Na spletni prodajalni Amazon je na voljo za preračunanih 60 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HP računalniki

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več