Računalništvo, telefonija
30.05.2018 20:07
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlične slušalke za zgolj 12,99 evrov!

Odlične slušalke za zgolj 12,99 evrov!
Odlične slušalke za zgolj 12,99 evrov!

Če ste pred kratkim kupili pametni mobilni telefon oziroma se zanj ravno odločate potem ste verjetno opazili, da se vedno več proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov odreka klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke. In kot kaže, se bo ta trend v prihodnje še okrepil, in to ne samo pri pametnih telefonih, ampak tudi na drugih napravah. Zato so se pri spletnem trgovcu Cafago odločili, da ponudijo po zanimivi ceni ponudijo brezžične ušesne slušalke, ki so dovolj kompaktne, da nas ne bodo motile pri delu ali zabavi, a hkrati dovolj kakovostne tudi za zahtevnejše uporabnike.

Brezžične ušesne slušalke K2 so izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave bluetooth 4.1 in s podporo standardu A2DP/AVVRCP nudijo zelo močen signal, ki ima doseg 10 metrov. Poleg tega pa so tudi zelo lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje v ušesih. Njihova baterija ima kapaciteto 60 miliamper ur, kar nanese za približno 3 ure neprestanega predvajanja glasbe, zraven v paketu pa dobite tudi kompaktno polnilno baterijo z zmogljivostjo 450 miliamper ur. V pripravljenosti pa zdržijo kar odličnih 40 ur.

Če torej tudi vi sodite med ljudi, ki imajo radi ves čas v ušesih glasbo, ali morda zvočne knjige, in iščete nemotečo in praktično rešitev za njihovo poslušaje, se velja ozreti za brezžičnimi bluetooth slušalkami K2. Te jih v spletni trgovini Cafago dobimo že za 12,99 evrov na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-v2694r.html?aid=niske, vendar le z uporabo kupona oziroma kode »AMV26« (brez narekovajev). To moramo seveda vnesti pred zaključkom nakupa.


Prijavi napako v članku