Računalništvo, telefonija
RAM
20.07.2022 15:55

Deli z drugimi:

Share

Odkrijte ekstremni potencial navijanja pomnilnika z družino pomnilniških modulov Kingston FURY Renegade DDR5

  • Certifikat Intel® XMP 3.0
  • Zasnovani za najvišje zmogljivosti
  • Dinamično prilagodljivi učinki osvetlitve RGB

Kingston FURY, igričarska podružnica podjetja Kingston Technology Company, Inc., vodilnega svetovnega proizvajalca pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes predstavila nova pomnilnika Kingston FURY™ Renegade DDR5 in Kingston FURY Renegade DDR5 RGB. Družina pomnilnikov Kingston FURY Renegade DDR5 je zasnovana za povečanje zmogljivosti vseh računalniških sistemov.

Družina pomnilniških modulov Kingston FURY Renegade DDR5 dviguje zmogljivost platform s pomnilnikom DDR5 nove generacije do skrajnosti, saj ponuja ultra hiter pomnilnik do zmogljivosti 6400MT/s1 ob hitrih zakasnitvenih časih CL32. Z vrhunskimi komponentami, ki so jih inženirji ročno prilagodili, strogo preizkušenimi za združljivost z matičnimi ploščami vodilnih proizvajalcev2, podprtimi s 100-odstotnim tovarniškim testiranjem hitrosti in s certifikatom Intel® XMP 3.0, lahko stranke uživajo v vrhunski izkušnji navijanja delovnega pomnilnika.

Obenem novi pomnilniški moduli Kingston FURY Renegade DDR5 dopolnjujejo videz najnovejših komponent osebnih računalnikov, ne glede na to, ali gre za eleganten na novo zasnovan črno-srebrn aluminijast razpršilnik toplote ali dodatek v obliki dinamične LED-osvetlitve. S programsko opremo Kingston FURY CTRL™3 lahko izbirate med 16 gladkimi, prilagodljivimi svetlobnimi učinki RGB za igranje iger v stilu, v popolnem sožitju s patentirano rešitvijo Kingston FURY Infrared Sync Technology™.

Pomnilnika Kingston FURY Renegade DDR5 in Kingston FURY Renegade DDR5 RGB sta kot nalašč za ustvarjanje vsebine, večopravilnost ali premikanje meja najnovejših vrhunskih iger in sta idealna izbira za igričarje, računalniške navdušence, ustvarjalce vsebin in ljubitelje ekstremnega navijanja računalniških komponent.

“Navdušeni smo, da lahko uporabnikom ponudimo najboljše iz obeh svetov: izjemno zmogljivost in največjo brezskrbnost,” je dejala Iwona Zalewska, vodja oddelka pomnilnika DRAM v Kingston EMEA, in dodala: “Z družino pomnilnikov Kingston FURY Renegade DDR5 lahko uporabniki prevzamejo nadzor nad zmogljivostjo svojega sistema in premaknejo meje možnega.”

Pomnilnika Kingston FURY Renegade DDR5 in Kingston FURY Renegade DDR5 RGB sta na voljo v posameznih pomnilniških modulih zmogljivosti 16 GB ali kot paket dve modulov (32 GB) in deklarirana za hitrosti do 6400MT/s in nizke latence CL32. Podprta sta z omejeno doživljenjsko garancijo in legendarno Kingstonovo zanesljivostjo.

Za več informacij obiščite kingston.com.


1 Več o megatransferih na sekundo – MT/s označuje megatransfere (milijone prenosov) na sekundo in predstavlja efektivno podatkovno hitrost pomnilnika DDR (Double Data Rate) SDRAM v računalništvu. Pomnilniški modul DDR SDRAM prenaša podatke ob vzponu in padcu vsakega urnega cikla (1 Hz).

Primer: DDR4-3200 (PC4-3200)

Delovna frekvenca: 1600 MHz

Hitrost prenosa podatkov: 3200 MT/s

Pasovna širina: 25.600 MB/s (25,6 GB/s)

2 Uvrščen na seznam kvalificiranih dobaviteljev (QVL) vodilnih svetovnih proizvajalcev matičnih plošč.

3 Osvetlitev, prilagodljiva s programsko opremo Kingston FURY CTRL ali s programsko opremo za nadzor osvetlitve RGB s strani matične plošče. Podpora za prilagajanje osvetlitve RGB s programsko opremo drugih proizvajalcev se lahko razlikuje.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kingston Technology
Za več informacij so vam na voljo pri Kingston Technology
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kingston Technology? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več