Računalništvo, telefonija
03.02.2017 09:17
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odhajata v Talin

Odhajata v Talin
Odhajata v Talin

Honorjev ambasador Timotej Lampe Ignjić je odšel na skejtersko tekmovanje »Simple Session 17« v Talin. Z njim gre seveda tudi njegov telefon Honor 8, spremljevalec, ki Timoteja že nekaj mesecev zvesto spremlja povsod.

Skejtersko tekmovanje v estonski prestolnici ima najdaljšo tradicijo na Evropskih tleh, letos bo potekalo že kar sedemnajstič, tekmujejo pa lahko samo povabljeni skejterji in BMX-erji. Timotej je tam tekmoval že trikrat. »Vrnitve v Talin se zelo veselim, saj so potovanja moja velika strast. Mesto je zelo lepo, samo tekmovanje pa je res nekaj posebnega – vzdušje je enkratno, ker je vedno zelo veliko gledalcev, skejtati v družbi svetovnih imen pa je privilegij,« je povedal Timotej.

Od zadnjega tekmovanja v Denverju v ZDA si je Timotej privoščil malo zimskega spanja, saj se tekmovalna sezona ponavadi konča v oktobru, nova pa se začne februarja ali marca: »V tem času sem veliko treniral, saj se pripravljam na Olimpijske igre 2020 v Tokiu, kjer se bo ta šport predstavil prvič«. Za tokratno tekmovanje v Talinu ni imel posebnih priprav – treniral je kot sicer, se je pa malo bolj usmeril v osnovne trike, ker so na tem tekmovanju zelo veliki objekti in je težje izvajati bolj tehnične trike.

Timotej je sicer že nekaj mesecev ambasador Honorja, hčerinske znamke Huaweija in svojega Honorja 8 naravnost obožuje: »Celoten paket je odličen – lep je, hitro se napolni, čitalec prstnih odtisov je super, kamera pa vrhunska, kar mi je še posebej pomembno,« je povedal Timotej.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku