Telefoni
08.02.2014 13:11

Deli z drugimi:

Share

Objavljen seznam 10 mobilnikov Samsung, ki bodo prejeli Android 4.4 KitKat!

Zanesenjaki portala Phandroid zatrjujejo, da bo priljubljeni Android 4.4 kmalu na voljo za skupno kar 10 pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Samsung. Nadgradnja bo na voljo preko sistema OTA, kar pomeni, da za celoten postopek prenosa in namestitve poskrbi kar mobilna naprava sama.
Android 4.4 bo kmalu na voljo za skupno kar 10 pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Samsung!
Android 4.4 bo kmalu na voljo za skupno kar 10 pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Samsung!

Mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat je med uporabniki mobilnih naprav Android zelo zaželen, saj prinaša manjše grafične spremembe nekaterih prednameščenih aplikacij, nova ozadja in grafične podlage ter bolj tekoče animacije in hitrejše delovanje operacijskega sistema kot celote. Prednosti najnovejše različice Androida pa lahko trenutno uživa le peščica uporabnikov mobilnih naprav, saj je ta trenutno nameščen na komajda 1,8 odstotkih pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov (http://bit.ly/AnD-44). To pa se utegne kaj kmalu spremeniti, saj naj bi nadgradnjo na Android 4.4 kmalu prejela bogata paleta mobilnih naprav podjetja Samsung.

Zanesenjaki spletnega portala Phandroid zatrjujejo, da bo priljubljeni Android 4.4 kmalu na voljo za skupno kar 10 pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Samsung, nadgradnja pa bo na voljo vsem uporabnikom širom sveta. Med njimi najdemo Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note 8.0, Galaxy Note 3, Galaxy Note 2, Galaxy Mega, Galaxy Tab 3 7.0, Galaxy S3 in Galaxy S3 Mini. Uporabniki omenjenih mobilnih naprav Samsung bodo nadgradnjo na Android 4.4 KitKat prejeli še pred pričetkom poletja in sicer preko sistema OTA (Over The Air). To v praksi pomeni, da za celoten postopek prenosa in namestitve poskrbi kar mobilna naprava sama.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku