Strojna oprema
15.09.2005 07:20

Deli z drugimi:

Share

Novosti prodajnega programa Hitachi projektorjev

Hitachi je predstavil nove projektorje za najširši razpon poslovne in domače rabe. Vsem je skupna vgrajena tehnologija 3LCD, ki jamči za kristalno čiso sliko in verodostojne barve. Novost je tudi Trilinkov projektor AirProjector KJ200 z brezžično (WiFi) povezavo.


CP-SX1350

Novi Hitachi projektorji so vroča novost še pred iztekom poletja. Najzahtevnejšim uporabnikom so namenili model CP-SX1350, ki je primeren predvsem za predstavitve in filmske projekcije v večjih dvoranah. Njegove izjemne lastnosti, kot so svetilnost 3500 ANSI lumnov, kontrast 650:1 in resnična SXGA+ ločljivost, ter vrhunske tehnologije, kot sta 3LCD in Progressive scan, jamčijo najbolj jasno sliko v vseh razmerah in popolno zvestobo barv. Najboljše rezultate pri prikazovanju poleg nastavljivosti zagotavlja tudi možnost izbire optike za posamezne zahteve. Kot se od vrhunskega projektorja pričakuje, ima številne vhode in izhode več vrst, tihi način delovanja (Whisper Mode) ter napredne funkcije za zagotavljanje varnosti in udobnih uporabniških nastavitev.


CP-RX60

Kar trije novi Hitachi projektorji bodo razveselili domače uporabnike. CP-RX60 je s svoja 2,2 kilograma zagotovo prijazen spremljevalec na poti. Njegovo priročno maso spremlja visoka zmogljivost, ki jo dokazujejo ločljivost XGA (1024×768 pik), svetilnost 1500 ANSI lumnov, kontrast 300:1 in, nenazadnje, vrhunska tehnologija 3LCD. Ob visoki stopnji povezljivosti so viri signala lahko številne naprave, zlasti pri projekciji filmov pa bo zelo dobrodošel tihi način dela (Whisper Mode), saj se takrat projektor sliši s komaj 33 decibeli.

CP-X440 odlikuje elegantna srebrna oblika, svetilnost 2500 ANSI lumnov, možnost prikaza 16,7 milijona barv, funkcije horizontalne in vertikalne korekcije slike, široka povezljivost (med drugim VGA, DVI, komponenten vhod za DVD predvajalnike) in, seveda, 3LCD tehnologija. Tudi pri njem bo tihi način (Whisper Mode) zagotovil ne le prijetno vzdušje ob predvajanju temveč tudi daljšo življenjsko dobo žarnice. Ravno prav je velik (3,9 kg), da najde prostor na poslovnem potovanju, a je obenem prava estetska pridobitev za stalno postavitev v domači sobi, kot del domačega kina ali manjših sejnih dvoranah podjetij.


CP-X444

CP-X444 ponuja domačim uporabnikom odlično razmerje med kompaktnostjo in vrhunsko učinkovitostjo. Svetilnost 3200 ANSI lumnov ob kontrastu 500:1 in ločljivosti XGA bo kos tudi zelo osvetljenim prostorom in prepričljivo poskrbela za popolno sliko. Tudi ta projektor se ponaša s tehnologijo 3LCD in tihim načinom delovanja (Whisper Mode), prav tako tudi s številnimi možnostmi povezovanja. Projektor CP-X444 bo zanesljivo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Novost v prodajnem programu Hitachi projektorjev je tudi AirProjector KJ200 družbe Trilink, ki za svojo postavitev ne zahteva nobenih nadležnih kablov. Hitrost brezvrvičnega (WiFi) prenosa podatkov od izvirne naprave pa je 54Mbit/s po standardih 802.11b in 802.11g. Slika v ločljivosti SXGA (1280×1024 pik) omogoča široko združljivost, poskrbljeno pa je tudi za varnostno zaščito pred neželenimi priključki. Prav zaradi svoje hitre in preproste, naravnost otroško preproste postavitve je AirProjector KJ200 idealen tudi za osnovne šole.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava

, ,

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več