Računalništvo, telefonija
15.11.2011 10:20
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novost v Sloveniji: Mobilna Banka IN

Banka IN je sodobna multimedijska bančna rešitev, ki združuje več poti poslovanja z banko, ne glede na to, kje ste in koliko je ura. Od 2. novembra 2011 pa je na voljo tudi mobilno bančništvo.
Novost v Sloveniji: Mobilna Banka IN
Novost v Sloveniji: Mobilna Banka IN

Banka IN je začela s spletnim bančništvom že leta 2008 in je tako prva banka v Sloveniji, pri kateri poslovanje skoraj v celoti poteka na osnovi najsodobnejših tehnoloških rešitev. Združuje bančno poslovanje preko spleta, telefonsko bančništvo Infotel, po novem pa tudi bančno poslovanje preko mobilnih naprav.


Mobilno bančništvo omogoča popoln izkoristek časa, saj lahko večino bančnih storitev opravljate, kjer koli že ste: od doma, iz službe ali s potovanja v tujini. Banka IN je odprta ob vseh urah, 7 dni na teden. Na ta način komitentom omogoča, da privarčujejo tako čas kot denar na popolnoma varen način.

Mobilna Banka IN deluje na mobilnih telefonih, tabličnih računalnikih in drugih napravah z operacijskim sistemom: Android, Apple iOS in tistih, ki podpirajo platformo Java Mobile (J2ME). Kmalu bo na voljo tudi aplikacija za Windows Phone platformo.

Med 2. novembrom in 31. decembrom 2011 novi uporabniki Mobilne Banke IN sodelujejo v žrebanju za iPad in prejmejo Paket dobrodošlice, ki vključuje posebne ugodnosti:

– brezplačno vodenje računa prvo leto,

– na vseh bankomatih evrskega območja dvig gotovine brez provizije s kartico Activa Maestro,

– celo leto brezplačna uporaba spletnih in mobilnih rešitev Banke IN.

Pridobite brezplačno enoletno uporabo Banke IN!

Preko Mobilne Banke IN lahko med drugim poslujete s svojimi računi, pregledujete opravljene transakcije, naložbe, kredite in varčevanja ter prejemate obvestila in ponudbe, ki odgovarjajo vašim interesom. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku