Življenjski slog
27.08.2021 08:07
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novo na trgu – table, ki se same razkužujejo

Šolske table so nepogrešljiv del vsake izobraževalne ustanove, prisotne pa so tudi v vsakem resnem podjetju. Potem pa je tu še alternativa - interaktivni zasloni, ki lahko odlično dopolnjujejo table.

Table so kreativni prostor, na katerem lahko razvijate svoje ideje in jih kot na pladnju razgrnete ostalim. So nekaj, česar se vsi še dobro spomnimo iz šolskih dni, pogosto pa nas spremljajo tudi na karierni poti. Tako kot vse stvari, tudi table z leti postajajo boljše in bolj vzdržljive ter uporabniku prijaznejše. Danes si lahko zaželite tudi takšno, ki se sama razkužuje.

Lakirana ali emajlirana površina? To sploh ni vprašanje

Ko izbiramo med nakupom table z lakirano površino ali emajlirano magnetno pisalno površino, je odločitev precej enostavna. Table z lakirano površino so sicer nekoliko cenejše, a tukaj se njihove prednosti končajo. Na daljši rok tudi cena ni več prednost, saj so table z emajlirano magnetno površino, obdelane z emajlom pri 700 – 900 stopinjah Celzija, veliko bolj trpežne in obstojne. So bolj kakovostne in manj občutljive, odporne so na praske, temperaturo in kemikalije, zato jih boste uporabljali dolgo in brez skrbi. Tovrstne table izdelujejo v slovenskem podjetju TIP d.o.o. Prav vse TIP table imajo emajlirano magnetno pisalno površino, v katero so tako prepričani, da zanjo jamčijo s kar 30-letno garancijo. So edino podjetje v Sloveniji, ki izdeluje table, in to že dolgih 32 let. Kot sami pravijo, si upajo trditi, da ima vsaka šola v Sloveniji vsaj eno TIP tablo.

So izredno fleksibilen partner in za podjetja ter izobraževalne ustanove izdelujejo tudi table po meri. Imate izredno malo prostora ali pa ogromno steno? Nikjer ne dobite primerne table? V podjetju Tip d.o.o. bodo za vas vedno našli primerno rešitev.

TIP stenska tabla z grafiko (na primer s črtami), neskončna TIP tabla, TIP tabla na stojalu, TIP tabla s krili, ki jo po potrebi razgrnemo  in pridobimo dodatno površino, pa dvižna ali drsna TIP tabla – vsakdo bo našel takšno, kot jo potrebuje, za šolo, pisarno ali za domačo rabo.

Poskrbite za higieno – zdaj je to še bolj pomembno

S pojavom koronavirusa je podjetje TIP na trgu predstavilo higiensko emajlirano magnetno površino, ki v 24 urah uniči 99 odstotkov vseh mikrobov na površini. Antimikrobna tehnologija deluje takoj in aktivno razkužuje površino, saj je poseben dodatek v tabli ves čas aktiven in ima neomejeno življenjsko dobo. Tabla s higiensko pisalno površino je zato izredno primerna za šole, bolnišnice, zdravstvene domove, laboratorije, jedilnice, javne in co-working prostore.

Kako tabla razvija možgane naših otrok?

Pisanje in risanje na bele table je tako kinestetični kot tudi vizualni proces. Uporabnika vključuje tako mentalno kot tudi fizično, kar pospeši proces učenja. Raziskava, ki so jo pred leti izvedli na univerzi v Indiani, je pokazala, da so nevroni veliko bolj aktivni pri otrocih, ki pišejo z rokami, kot pri tistih, ki le opazujejo črke. Poleg tega pisanje na table predstavlja prednosti tudi za delo v skupinah.

Interaktivni zasloni

Podjetje Tip d.o.o. ima v svojem prodajnem programu tudi interaktivne zaslone znamke Avtek, ki so vse pogosteje prisotni v šolah in v podjetjih. Kot dodatek k tabli odlično dopolnjujejo učni proces v šoli ali sestanek v podjetju. V podjetjih, kjer so se predvsem v času koronavirusa pokazali novi trendi na področju povezovanja in sodelovanja na daljavo, je vse več zanimanja prav za interaktivne zaslone. Tak način interakcije prihrani čas in denar. Poleg sodelovanja širše ekipe na enem mestu, interaktivni zasloni omogočajo tudi konferenčne klice in sodelovanje med dislociranimi enotami.

Vse o omenjenih rešitvah najdete na tip-table.si.

Vas zanima več iz te teme?
interaktivne table izobraževanja

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668

Tiskarna Babič s.p.

Log 38, 2345 Bistrica ob Dravi, Tel: 040 231 395
Tiskarna Babič s.p. je družinsko podjetje s 35 letno tradicijo. Pri svojih naročnikih dosegamo visoke ocene po kvaliteti, odzivnosti in točnosti dobav, na kar smo zelo ponosni. ... Več