Računalništvo, telefonija
02.12.2014 14:52

Deli z drugimi:

Share

Novi Synology DiskStation DS215j

Synology DS215j
Synology DS215j

Synology je predstavil DiskStation DS215j, strežnik NAS z dvema režama za diske, ki je namenjen domačim uporabnikom za varno upravljanje hrambe podatkov, predvajanje medijskih vsebin in sinhronizacijo datotek v oblaku.

»Strežnik DS215j prinaša obilo naprednih tehnologij, ki uporabnikom omogočajo organizacijo in deljenje podatkov ter uporabo zmogljivih aplikacij. S privlačno ceno in preprostim vmesnikom za upravljanje je naprava idealna možnost za uporabnike, ki želijo nadgraditi obstoječe strežnike NAS, kot tudi za tiste, ki kupujejo svoj prvi strežnik NAS,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja v podjetju Synology.

DS215j poganja dvojedrni procesor s koprocesorjem za računanje operacij s plavajočo vejico, ki mu omogoča večopravilnost in hitrejše procesiranje multimedijskih vsebin. Nadgradnja omogoča DS215j hitrosti branja podatkov več kot 111 MB/sek in zapisovanja 87 MB/sek, kar predstavlja 19% večjo hitrost zapisovanja kot njegov predhodnik. Obenem pa ohranja nizko porabo energije – 13,4 Vata v polnem delovanju in 5,3 Vata v času hibernacije diskov. Hitrejši prenos datotek pa še dodatno pospeši super hitri vmesnik USB 3.0.

S pomočjo programskega paketa Synology Surveillance Station, lahko DS215j spremenite v omrežni video snemalnik. Podpira do 10 kanalov, ki simultano prenašajo posnetke v HD ločljivosti 240 FPS in 720p. DS215j že v osnovi vsebuje 2 brezplačni licenci za kamere, podpira pa uporabo do 10-ih kamer. Tako predstavlja idealno rešitev za nadzorni sistem doma ali delovnih prostorov manjšega podjetja.

DS215j poganja DiskStation Manager (DSM), intuitivni operacijski sistem za strežnike NAS, ki zagotavlja cel nabor programov za večjo produktivnost pri delu in ponuja nov nivo multimedijske izkušnje. Synology je bil nagrajen s priznanjem “PCMag Business Choice Award 2013 winner”, kjer je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, splošnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

> Več informacij

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku