Računalništvo, telefonija
19.07.2016 15:18

Deli z drugimi:

Share

Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij

Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij
Novi superhitri tiskalnik Epson SureColor prejel nagrado EDP za najboljši tiskalnik fotografij

Epsonov novi tiskalnik SureColor SC-P20000 je s strani Evropskega združenja za digitalni tisk European Digital Press Association (EDP) prejel nagrado za najboljši tiskalnik fotografij. Nagrado so predstavniki podjetja prejeli danes na sejmu drupa v Düsseldorfu. Združenje EDP nagrade podeljuje najbolj inovativnim novim izdelkom in rešitvam s področja digitalnega tiska.

SureColor SC-P20000

Epson je tiskalnik SC-P20000, sposoben tiska na medij širine 64 palcev (162,6 cm), predstavilo januarja letos. Tiskalnik velikega formata ponuja visoke hitrosti tiskanja v kombinaciji z vrhunsko fotografsko kakovostjo in je kot tak idealna izbira za podjetja, ki se komercialno ukvarjajo z digitalnim tiskom, kopirnice, fotografske laboratorije ter naprednejše trgovine s fotografskim materialom. Naprava predstavlja cenovno učinkovito rešitev za podjetja, ki želijo sama izdelati različne visokokakovostne fotografije, materiale za prodajna mesta, notranje in zunanje transparente, izdelke za razstave ter druge izdelke, ki jih lahko ustvari digitalni tisk.

Tiskalnik ima vgrajeno tiskalniško glavo Epson PrecisionCore MicroTFP, ki zagotavlja izjemno natančen tisk v ločljivosti do 2400 x 1200 dpi. Robustna zasnova tiskalnika premore kombinacijo vrste inovativnih tehnologij in funkcij, kot so visoko natančen podajalnik medijev, novo razvit sistem optično podprte stabilizacije podajanja papirja ter induktivni sistem upravljanja valjčkov, ki skrbijo za pot medijev skozi tiskalnik.

Kristin Saus-Opuszynski, vodja poslovanja za evropske trge v družbi Epson Europe je povedala: “Tiskalnik združuje visoke hitrosti tiskanja z visoko kakovostjo tiska, ki jo Epsonove stranke pričakujejo, vrsta novih funkcij pa še izboljša uporabnost tiskalnika. Nagrada združenja EDP tiskalniku SC-P20000 je priznanje, da naše inovacije delajo razliko na področju digitalnega tiska, nanjo smo izjemno ponosni.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku