Računalništvo, telefonija
18.02.2020 09:11
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Realme X50 Pro 5G bomo lahko napolnili v pol ure

Pametni mobilni telefon Realme X50 Pro 5G bo javnosti predstavljen kar na svetovnem spletu.
Pametni mobilni telefon Realme X50 Pro 5G bo javnosti predstavljen kar na svetovnem spletu.

Največji sejem mobilne telefonije letošnjega leta, Mobile World Congress 2020 bi moral letos potekati od 24. do 27. februarja v Barceloni. Ker se po svetu vse bolj nezadržno širi nevaren koronavirus, so organizatorji dogodka sprejeli odločitev, da dogodek odpovejo. To je številne proizvajalce pametnih mobilnih telefonov prisililo k predstavitvi novih mobilnih naprav kar preko svetovnega spleta, vključno s podjetjem Realme in najnovejšim modelom X50 Pro 5G.

Največja prednost novega pametnega mobilnega telefona Realme X50 Pro 5G je nedvomno tehnologija hitrega polnjenja zmogljive baterije, saj številnim uporabnikom za to enostavno primanjkuje časa. Polnilni sistem z oznako SuperDart Charge lahko namreč vgrajeno baterijo pametnega mobilnega telefona polni z močjo do 65 vatov. S pomočjo hitrega polnilnega sistema bomo lahko baterijo telefona kapacitete 4.000 miliamper ur napolnili v zgolj 30 minutah.

Ker pametni mobilni telefon Realme X50 Pro 5G temelji na osnovi mobilnega procesorja Snapdragon 865, to pomeni, da mu niti pri najzahtevnejših nalogah ne zmanjka moči, hkrati pa nudi podporo za mobilno omrežje 5G. Preostala strojna oprema obsega še 12 gigabajtov sistemskega pomnilnika ter šest kamer, pri čemer so štiri namenjene zajemu fotografij in videoposnetkov, dve spletni kameri pa za opravljanje videokonferenc in zajem sebkov.

Pametni mobilni telefon Realme X50 Pro 5G se med drugim baha še s kakovostnim zaslonom Super AMOLED. Ta namreč sliko prikazuje s povprečno frekvenco 90 sličic na sekundo, kar je kot nalašč tako ljubitelje mobilnih iger kot večpredstavnostnih vsebin.


Prijavi napako v članku