Strojna oprema
02.06.2008 11:58
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Philipsov DVD snemalnik

Philipsov DVDR5570H snemalnik z vgrajenim trdim diskom ter analognim in digitalnim TV sprejemnikom omogoča gledanje in snemanje televizijskega programa brez zunanjega DVB-T prejemnika (“Set Top Box”). S pomočjo vgrajenega trdega diska velikosti 250GB, lahko DVD snemalnik avtomatsko shranjuje trenutni program, ki ga gledate, ter vam ponuja možnost odmora, ponovnega ogleda ali shranitve programa v kateremkoli trenutku.

S Philipsovim DVD snemalnikom je zahvaljujoč funkciji “Prekinitev za oglasna sporočila” mogoče gledati program brez oglasnih prekinitev. Ta nam omogoči, da v času ponovitve ogleda posnetega TV programa oglase lahko preskočimo. Priročna je tudi funkcija “Pause Live TV”, s katero je možno zaustaviti trenuten TV prenos in nadaljevati z gledanjem do šest ur kasneje.


Moškega, ženske, televizije in pohištva ni v paketu.

Naprava omogoča prenos različnih multimedijskih podatkov iz enega izvora na drugega, ne glede na to, ali so podatki shranjeni na trdem disku naprave, DVD disku ali na zunanji USB napravi. Tako se lahko DVD snemalnik v trenutku spremeni v multimedijsko napravo za predvajanje video, zvočnih in fotografskih posnetkov, saj preko vgrajenih USB vhodov podpira tudi druge naprave, kot so digitalni fotoaparat in prenosne avdio naprave.

Priporočena maloprodajna cena novega Philipsovega DVD snemalnika je 389 evrov.


Prijavi napako v članku