Telefoni
30.11.2021 15:08
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi One UI 4 prinaša še boljšo mobilno izkušnjo, usmerjeno predvsem v potrebe in zahteve uporabnika

Podjetje Samsung Electronics je pred kratkim objavilo uradno predstavitev posodobljenega operacijskega sistema One UI 4, ki bo prvič na voljo v seriji naprav Galaxy S21, ki vključuje Galaxy S21, Galaxy S21+ in Galaxy S21 Ultra. Z novimi možnostmi prilagajanja, nastavitvami zasebnosti in še lažjemu dostopu do širokega ekosistema Samsung, One UI 4 prinaša še boljšo mobilno izkušnjo, ki v ospredje postavlja uporabnika, njegove potrebe in zahteve.

“Zavezali smo se, da bomo vsem našim uporabnikom zagotovili najboljšo možno mobilno izkušnjo takoj, ko bo to mogoče,” je poudaril Janghyun Yoon, Izvršni podpredsednik in vodja oddelka za Mobilni operacijski sistem pri Mobile Communications Business, Samsung Electronics, in dodal “One UI 4 izpolnjuje to obljubo, saj uporabnikom mobilnih naprav Galaxy prinaša še več prilagajanja in nastavitev zasebnosti. A ne bomo se ustavili pri tem. Kmalu bo ta operacijski sistem na voljo tudi ostalim uporabnikom pametnih telefonov in tablic ter jim tako omogočil brezhibno izkušnjo v našem celotnem ekosistemu.”

Tvoj Galaxy, Tvoj Način

One UI 4 uporabnikom omogoča ustvarjanje prilagojene mobilne izkušnje, ki je temelji na njihovih edinstvenih potrebah in izražanju individualnosti.

Izbirajo lahko med velikim naborom barvnih palet, ki prilagodijo ‘look&feel’ celotne naprave – od zaslona, do ikon, menija, gumbov in ozadja. Na novo zasnovani pripomočki pa omogočajo še boljše prilagajanje. Še nikdar ni bilo lažje svoji mobilni napravi vnesti toliko individualnosti. Uporabnik se odslej lahko povsem preprosto izrazi z še večjim naborom emojijev, GIF-ov in nalepk, ki so na voljo kar s tipkovnice.

Zaščiti, kar je najbolj pomembno

Ni zasebnosti brez visoke varnosti. Zato Samsung z operacijskim sistemom One UI 4 uvaja najnovejše možnosti zasebnosti in zaščite. Uporabnik lahko izbere, kaj želi ohraniti le zase. Naprava opozori, ko neka aplikacija želi dostop do kamere ali mikrofona, uporabnik pa lahko do vseh nastavitev varnosti enostavno dostopa preko nove nadzorne plošče, ki na enem mestu združuje vse nastavitve varnosti in zasebnosti.

Povezava z razširjenim Samsung Ekosistemom

Z izjemno mobilno izkušnjo, ki jo prinaša One UI 4 lahko uporabnik izkusi vse prednosti izjemnega ekosistema naprav Samsung in aplikacij drugih ponudnikov.

Partnerstva med podjetjem Samsung in drugimi vodilnimi tehnološkimi velikani, kot je Google, uporabniku zagotavljajo brezhibno izkušnjo ob uporabi storitev in aplikacij. To pomeni, da uporabnik lahko preprosto uživa ob uporabi aplikacij kot je na primer Google Duo, ki omogoča visoko kakovostne videoklice med prijatelji in družinskimi člani.

Ne glede na to ali uporabnik uporablja napravo Galaxy Fold, Galaxy Watch ali Galaxy Tab, mu je na voljo poenoten izgled in uporabniška izkušnja. Vse te naprave lahko tudi preprosto poveže in sinhronizira.

Dostopnost

One UI 4 je na voljo od 15. novembra na seriji naprav Galaxy S21. Kmalu pa bo na voljo tudi na prejšnjih serijah Galaxy S in Note, kot tudi na seriji prepogljivih pametnih telefonov serije Z in tabličnih[1] naprav Galaxy A.

Hkrati s to najavo Samsung predstavlja tudi posodobljeno različico programske opreme za pametne ure[2] Galaxy Watch, ki vsem uporabnikom prinaša izboljšave storitev Zdravje in nove številčnice.

Več informacij o Samsung izdelkih in storitvah najdete na samsung.si


[1]Kasneje bodo posodobitev na voljo tudi na napravah Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, Note20, Note20 Ultra, S10, S10e, S10+, S10 5G, Note10, Note 10+, Galaxy Fold, Z Fold3, Z Flip3, Z Fold2, Z Flip, Z Flip 5G, Galaxy A82 5G, A72, A52, A52 5G, A52s 5G, A42 5G, and Galaxy Tab S7 and Tab S7+. Dostopnost se lahko razlikuje od regije do regije.

[2] Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 and Galaxy Watch3

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni pametni telefoni Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Babič s.p.

Log 38, 2345 Bistrica ob Dravi, Tel: 040 231 395
Tiskarna Babič s.p. je družinsko podjetje s 35 letno tradicijo. Pri svojih naročnikih dosegamo visoke ocene po kvaliteti, odzivnosti in točnosti dobav, na kar smo zelo ponosni. ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več